13 Sep
0
449
INGREDIENTS- 3 llaunes de tonyina- 300 gr de salsa de tomàquet - 4 ous- 1 pebrot vermell - 1 pebrot verd- 1 ceba gran- 2 làmines de pasta de full rodones- Sal i pebre al gust- Llavors variades i un ou per pintar la pasta de fullPAS A PAS1. En primer lloc, tallem les verdures. Per això pelem i piquem la ceba i els pebrots.2. Escalfem la paella am..
13 Sep
0
46
INGREDIENTS8 ous200 gr de pernil de gall d'indi1 cullerada de maionesa lleugeraCibulet picat al gustOli d'oliva verge extraPebre negre moltSalPAS A PAS1. Talla el pernil en quadrats petits2. Cuina els ous en aigua bullent durant 5 minuts, deixa'ls refredar i retira la closca.3. Talla els ous a la meitat, retira el rovell i reserva.4. En un bol afeg..
13 Sep
0
47
INGREDIENTS1/2 síndria gran1 mozzarella fresca50 gr de pernil serrà o pernil dolç a rodanxes molt finesEnciam batàvia o similarOli d'oliva verge extraPebre negre moltSalPAS A PAS1. Tallar la mitja síndria per la meitat i després tallar llesques de mig centímetre de gruix, procurant que surtin talls rectes. Retallar amb un ganivet petits quadrats o ..
07 Sep
0
88
INGREDIENTS- 3 Alvocats - 50 gr. de tomàquets - 50 gr. d’escalunya - 1 llima - Coriandre fresc - Sal a gust - Xili a gust - Jalapeños. PAS A PAS1. Piquem ben fi la ceba i el tomàquet. 2. Triturem l'alvocat amb un morter i el barregem amb el tomàquet i la ceba picada. 3. Piquem el xili molt fi i ho afegim a la preparació anterior. 4. Li agreguem..
05 Sep
0
651
La fleca de Pyrénées, Espícula, vol estar al teu costat en totes les efemérides. Per celebrar el Dia de Meritxell, trobaràs la coca dels set braços. Els forners d'Espícula es van inspirar amb la creu dels set braços i van crear la coca dels set braços per celebrar el Dia de Meritxell. Com està feta?Es tracta d’una coca de brioix rodona amb uns tall..
16 Aug
0
180
Vols guanyar una escapada a Aranda de Duero?
Ara pots amb Pyrénées!
Per la compra d’una o més ampolles de vi de QUINTALUNA RUEDA BLANC 75cl guanya un val regal per dues persones a Aranda de Duero. El premi inclou:
Una visita al celler de pago de Carraovejas
Una visita al celler Osian
Dinar a l’asador Peñafiel
Sorteig vàlid d..
10 Aug
0
171
INGREDIENTSPer a 4 persones- 500 g de filet de salmó net sense espines ni pell- 2 Mangos madurs- 3 AlvocatsPer a la marinada- 50ml de salsa *teriyaki- Gingebre- 10ml de vinagre d'arròs- 1 Llima- 10 fulles de coriandrePAS A PAS1. Demanar al nostre peixater que ens netegi la pell i les espines del salmó.2. Preparar la marinada: en un bol posem la sal..
09 Aug
0
112
INGREDIENTS- 2 carbassons mitjans- 400 gr de formatge cottage- 2 cullerades de mascarpone- 1 cullerada de suc de llimona- Unes fulles de menta- Oli d'oliva verge extra- Sal i pebrePAS A PAS1. Tallem els carbassons en tires i els posem a la planxa escalfada amb unes gotes d'oli.2. Mentrestant, preparem la crema de formatge. Barregem els dos tipus d..
26 Jul
0
204
Pels amants dels productes vegetarians, no us preocupeu que a Pyrénées també tenim opcions per vosaltres!Des de substituts de carn fins a ingredients frescos per a les teves receptes veganes, trobaràs de tot per crear plats únics i deliciosos, anima't a ser creatiu/iva a la cuina i prova noves opcions vegetaries que et faran al·lucinar!Sigui perquè..
25 Jul
0
117
INGREDIENTS- 600 gr de polpa de síndria sense llavors- Fulles de menta fresca- Pebre negre molt- Glaçons de gel- Vodka- Suc de 1/2 llimonaPAS A PAS1. Introduïr la síndria, el suc de la llimona, una mica de vodka i els glaçons de gel a la batedora. Triturar fins que quedi com un granissat.2. Afegir les fulles de menta i pebre als gots. Picar i afeg..
24 Jul
0
170
INGREDIENTS- 100 gr de quinoa- 100 ml d'aigua- 1 tomàquet- 1/2 ceba- Fulles de menta- 1 cullerada de panses- Suc de 1/2 llimona- Oli d'oliva verge extra- SalPAS A PAS1. Deixa el tomàquet i ceba a la nevera fins al moment de utilitzar-los, aixi mantindràs la seva frescor.2. Agafa la quinoa i posa-la dins d'una cassola d'aigua a foc lent baix, junta..
24 Jul
0
163
INGREDIENTS- 2 tipus d'enciam- Tomàquet de cirerol- Fruita variada de temporada- Sal- Pebre - Oli d'oliva verge extra- VinagrePAS A PAS1. Rentar els enciams, centrifugar-ho, i posar-ho al plat on anirem posant les fruites tallades segons cada classe.2. Barrejar-ho tot i salpebrar al gust, juntament amb un rajolí d'oli d'oliva i vinagre...
24 Jul
0
130
INGREDIENTS- Formatge mozzarela- Tomàquets cirerol de dos colors- Fulles d'alfàbrega- Oli d'oliva verge extra- Vinagre balsàmic de mòdena- Palets de fusta PAS A PAS1. Rentar els tomàquets i muntar la broqueta seguint un ordre alternant entre les diferents varietats de tomàquets i el formatge.2. Emplatar amb unes fulles d'alfàbrega, un rajolí d'oli..
24 Jul
0
141
INGREDIENTS- 4 alvocats que estiguin al punt de maduresa- 300gr de cues de gambes o llagostins cuits- 6 o 8 palets de surimi- 1 pot de salsa rosa- Suc de llimona- JulivertPAS A PAS1. Tallar les varetes de surimi i les gambes a bocins i reservar.2. Partir els alvocats en dos, longitudinalment, treure el pinyol, buidar la polpa i tallar-la a cuadret..
19 Jul
0
217
A Pyrénées, troba una selecció espectacular de productes làctics perquè puguis gaudir de tota la seva frescor i sabor.A més, no només tenim productes tradicionals, sinó també opcions saludables i ecològiques perquè puguis gaudir d'una alimentació variada i deliciosa.Descobreix la gran varietat de marques que tenim disponibles! T'esperem a la segona..
28 Jun
0
237
INGREDIENTS 2 cullerades de te matcha en pols400 grs formatge mascarpone3 ous90 grs sucre15 galetes de soletilla
2 cullerades de te matcha per a
empolvorarPAS A PAS1. Preparar el te matcha: Escalfar aigua
en un cassó afegint les 2 cullerades de te matcha en pols, i removent fins que
es dissolgui bé sense que quedin grumolls.2. Reserva fins..
28 Jun
0
207
INGREDIENTS 40 grs de farina40 grs de mantegaMig litre de llet100 ml de nata1 coliflor50 grs de pasta de tòfona20 ml d'oli de tòfona
100 gr de formatge compte ratllatPAS A PAS1. Netejar i tallar la coliflor deixant
només les flors.2. Bullir-les uns 15 minuts amb aigua
bullint i bastanta sal.3. Prepara la beixamel, posant la
mantega a f..
20 Jun
0
265
Zamboni es un cafè que neix de la fusió de quatre generacions d’una famila andorrana dedicada al cafè amb una italiana . Les dues cultures es combinen per aconseguir un producte singular que desprèn els sabors d’aqui però amb matisos de dos paisos Zamboni descafeïnat: Selecció de 100% aràbics descafeïnat amb el mètode a l’aigua, provinent dels mill..
09 Jun
0
212
Un plat de textura suau ressaltat
per un intens sabor de mar
que aporten les nostres Anxoves.
Gaudeix d'aquesta cremosa recepta des de la comoditat de casa seva.
INGREDIENTS • Espàrrecs Blancs Extra Espinaler
• Anxoves Espinaler
• Olivada Espinaler
• Nata per a cuinar
• Oli d'oliva
• Pebre negre i sal
• CibouletPAS A PAS1. Escorrem un pot d'Espàrr..
09 Jun
0
217
Les
nostres cloïsses sempre aporten un ric sabor de mar a qualsevol
plat. Complementen el cruixit i el sabor de les verdures,
simplement és un plaer menjar.
INGREDIENTS Cloïssa
Blanca Espinaler Premium
Ceba morada
Tomàquet
Lima
Coriandre
Xile vermellPAS A PAS1. Pelem
el tomàquet2. Tallem i retirem les llavors3. Tallem a daus i reservem4. Tallem l..
09 Jun
0
158
Gaudeix
de la suau textura de les nostres sardines amb
una diversa selecció de verdures i sabors.
Un snack ple de sabor, fa olor deliciós i molt fàcil de fer.
INGREDIENTS Sardinetes Espinaler
Piparres Extra Espinaler
Truites de Blat de moro per a tacs
Alvocat
Tomàquet
Ceba adobada
Llima Coriandre
Granada
TabascoPAS A PAS1.
Pelem el tomàquet amb ..
09 Jun
0
119
Les
amanides són molt comunes, però aquesta recepta es diferencia de la resta.
Per a acompanyar les verdures cruixents està la nostra Ventresca de Bonic
suau en textura. Un plat deliciós i altament nutritiu.
INGREDIENTS Ventresca de Bonítol Espinaler
Olives Negres Espinaler
Varietat negres Espinaler
Tomàquets de diferents varietats
Ceba tendra
Ceba..
09 Jun
0
102
Un plat
farcit de textura i sabor. Les Sardinetes Espinaler tenen
un sabor molt fresc de mar i poden complementar-se amb moltíssimes
idees en la cuina. Crea la teva amanida
INGREDIENTS Llenties Beluga Espinaler
Sardinetes Espinaler
Pebrots del Piquillo Espinaler
Ceba
Tomàquets cherry
Raves
MentaPAS A PAS1. Tallem la
ceba morada2. Tallem els raves..
08 Jun
0
296
INGREDIENTSSeitons 750 gVinagre blanc 500 ml (fins que estiguin ben cuberts els filets de seitons)Oli d'oliva All i julivertTorrades de paPAS A PASNetegem bé els seitons amb aigua. Els obrim per la meitat en filets, traient l'espina central.Els congelem durant 24 o 48 h per seguretat.Passades les hores de seguretat, els descongelem lentament, deixa..