INGREDIENTS


- 3 albergínies grans​
- 500 g carn picada de pollastre​
- 1 ou​
- 1 ceba petita​
- 1 gra d'all​
- Sal​
- Pebre

PAS A PAS


1. Netegem les albergínies i les obrim per la meitat al llarg.​

​2. Les col·loquem en un cassó i les cobrim d'aigua. Afegim una mica de sal i les coem fins que estiguin toves. Les escorrem i les deixem temperar.​

​3. Amb l'ajuda d'una cullera, traiem la polpa de l'albergínia. Intentarem no esquinçar la pell, ja que la farem servir com a recipient per al farciment.​

​4. Piquem molt fina la ceba i l'all i els barregem amb la carn picada, la polpa de l'albergínia, l'ou, la sal i el pebre al gust.​

5. Repartim el farciment entre les albergínies i les col·loquem en una safata apta per a forn.​

​6. Preescalfem el forn a 180ºC i les enfornem uns 20-30 minuts o fins que estiguin llestes. El temps de fornejat dependrà de la quantitat de farciment que col·loquem a cadascuna. És important anar vigilant i treure-les quan estiguin llestes, així evitarem que ens quedin seques.​