
INGREDIENTS
- Taronges 200 g
- Alvocat 170 g
- Gambes pelades 140 g
- Ceba vermella 40 g
- Chalota 15 g
- 1 Granada
- Vinagre d'arròs 23 ml
- Oli d'oliva 15 ml
- Llavors de sèsam 1 cullerada
- Sal i pebre
PAS A PAS
1.Pica finament la ceba vermella i posa-la en un bol amb aigua i gel perquè sigui més cruixent. Després de 10 minuts escorre i reserva.
2.Mentrestant, escalfa l'oli d'oliva en una paella i tira les gambes pelades. Salta a foc moderat durant 5 minuts, assaona amb sal i pebre.
3.En un bol gran, aboca el vinagre d'arròs, l'oli d'oliva i les llavors de sèsam. Bat amb una forquilla.
4.Pela i tala les taronges i l'alvocat en quarts. Obre la magrana i saca els arilos.
5.En els plats col·loca els quarts de taronja, l'alvocat i les gambes. Amaneix amb la vinagreta i els arilos de magrana. Serveix l'amanida d'alvocat, taronges i gambes.