
Les
nostres cloïsses sempre aporten un ric sabor de mar a qualsevol
plat. Complementen el cruixit i el sabor de les verdures,
simplement és un plaer menjar.
INGREDIENTS
Cloïssa
Blanca Espinaler Premium
Ceba morada
Tomàquet
Lima
Coriandre
Xile vermell
PAS A PAS
1. Pelem el tomàquet
2. Tallem i retirem les llavors
3. Tallem a daus i reservem
4. Tallem la ceba morada en juliana i l'afegim a un bol
5. Obrim el chile vermell i retirem la llavor
6. El tallem en fines rodanxes
7. Afegim el tomàquet, el chile i el coriandre tallat molt fi
8. Obrim la llauna de Cloïsses i reservem
9. Afegim el suc d'una llima i una mica de la llauna i oli d'oliva
10. Afegim les cloïsses i barregem
11. Servim en un plat profund i passats 5 minuts de maceració