Les nostres cloïsses sempre aporten un ric sabor de mar a qualsevol
plat. Complementen el cruixit i el sabor de les verdures,
simplement és un plaer menjar.


INGREDIENTS 

Cloïssa Blanca Espinaler Premium
Ceba morada
Tomàquet
Lima
Coriandre
Xile vermell



PAS A PAS


1. Pelem el tomàquet

2. Tallem i retirem les llavors

3. Tallem a daus i reservem

4. Tallem la ceba morada en juliana i l'afegim a un bol

5. Obrim el chile vermell i retirem la llavor

6. El tallem en fines rodanxes

7. Afegim el tomàquet, el chile i el coriandre tallat molt fi

8. Obrim la llauna de Cloïsses i reservem

9. Afegim el suc d'una llima i una mica de la llauna i oli d'oliva

10. Afegim les cloïsses i barregem

11. Servim en un plat profund i passats 5 minuts de maceració