13 Sep
0
455
INGREDIENTS- 3 llaunes de tonyina- 300 gr de salsa de tomàquet - 4 ous- 1 pebrot vermell - 1 pebrot verd- 1 ceba gran- 2 làmines de pasta de full rodones- Sal i pebre al gust- Llavors variades i un ou per pintar la pasta de fullPAS A PAS1. En primer lloc, tallem les verdures. Per això pelem i piquem la ceba i els pebrots.2. Escalfem la paella am..
13 Sep
0
54
INGREDIENTS8 ous200 gr de pernil de gall d'indi1 cullerada de maionesa lleugeraCibulet picat al gustOli d'oliva verge extraPebre negre moltSalPAS A PAS1. Talla el pernil en quadrats petits2. Cuina els ous en aigua bullent durant 5 minuts, deixa'ls refredar i retira la closca.3. Talla els ous a la meitat, retira el rovell i reserva.4. En un bol afeg..
13 Sep
0
51
INGREDIENTS1/2 síndria gran1 mozzarella fresca50 gr de pernil serrà o pernil dolç a rodanxes molt finesEnciam batàvia o similarOli d'oliva verge extraPebre negre moltSalPAS A PAS1. Tallar la mitja síndria per la meitat i després tallar llesques de mig centímetre de gruix, procurant que surtin talls rectes. Retallar amb un ganivet petits quadrats o ..
07 Sep
0
94
INGREDIENTS- 3 Alvocats - 50 gr. de tomàquets - 50 gr. d’escalunya - 1 llima - Coriandre fresc - Sal a gust - Xili a gust - Jalapeños. PAS A PAS1. Piquem ben fi la ceba i el tomàquet. 2. Triturem l'alvocat amb un morter i el barregem amb el tomàquet i la ceba picada. 3. Piquem el xili molt fi i ho afegim a la preparació anterior. 4. Li agreguem..
10 Aug
0
172
INGREDIENTSPer a 4 persones- 500 g de filet de salmó net sense espines ni pell- 2 Mangos madurs- 3 AlvocatsPer a la marinada- 50ml de salsa *teriyaki- Gingebre- 10ml de vinagre d'arròs- 1 Llima- 10 fulles de coriandrePAS A PAS1. Demanar al nostre peixater que ens netegi la pell i les espines del salmó.2. Preparar la marinada: en un bol posem la sal..
09 Aug
0
114
INGREDIENTS- 2 carbassons mitjans- 400 gr de formatge cottage- 2 cullerades de mascarpone- 1 cullerada de suc de llimona- Unes fulles de menta- Oli d'oliva verge extra- Sal i pebrePAS A PAS1. Tallem els carbassons en tires i els posem a la planxa escalfada amb unes gotes d'oli.2. Mentrestant, preparem la crema de formatge. Barregem els dos tipus d..
25 Jul
0
118
INGREDIENTS- 600 gr de polpa de síndria sense llavors- Fulles de menta fresca- Pebre negre molt- Glaçons de gel- Vodka- Suc de 1/2 llimonaPAS A PAS1. Introduïr la síndria, el suc de la llimona, una mica de vodka i els glaçons de gel a la batedora. Triturar fins que quedi com un granissat.2. Afegir les fulles de menta i pebre als gots. Picar i afeg..
24 Jul
0
174
INGREDIENTS- 100 gr de quinoa- 100 ml d'aigua- 1 tomàquet- 1/2 ceba- Fulles de menta- 1 cullerada de panses- Suc de 1/2 llimona- Oli d'oliva verge extra- SalPAS A PAS1. Deixa el tomàquet i ceba a la nevera fins al moment de utilitzar-los, aixi mantindràs la seva frescor.2. Agafa la quinoa i posa-la dins d'una cassola d'aigua a foc lent baix, junta..
24 Jul
0
168
INGREDIENTS- 2 tipus d'enciam- Tomàquet de cirerol- Fruita variada de temporada- Sal- Pebre - Oli d'oliva verge extra- VinagrePAS A PAS1. Rentar els enciams, centrifugar-ho, i posar-ho al plat on anirem posant les fruites tallades segons cada classe.2. Barrejar-ho tot i salpebrar al gust, juntament amb un rajolí d'oli d'oliva i vinagre...
24 Jul
0
133
INGREDIENTS- Formatge mozzarela- Tomàquets cirerol de dos colors- Fulles d'alfàbrega- Oli d'oliva verge extra- Vinagre balsàmic de mòdena- Palets de fusta PAS A PAS1. Rentar els tomàquets i muntar la broqueta seguint un ordre alternant entre les diferents varietats de tomàquets i el formatge.2. Emplatar amb unes fulles d'alfàbrega, un rajolí d'oli..
24 Jul
0
144
INGREDIENTS- 4 alvocats que estiguin al punt de maduresa- 300gr de cues de gambes o llagostins cuits- 6 o 8 palets de surimi- 1 pot de salsa rosa- Suc de llimona- JulivertPAS A PAS1. Tallar les varetes de surimi i les gambes a bocins i reservar.2. Partir els alvocats en dos, longitudinalment, treure el pinyol, buidar la polpa i tallar-la a cuadret..
28 Jun
0
240
INGREDIENTS 2 cullerades de te matcha en pols400 grs formatge mascarpone3 ous90 grs sucre15 galetes de soletilla
2 cullerades de te matcha per a
empolvorarPAS A PAS1. Preparar el te matcha: Escalfar aigua
en un cassó afegint les 2 cullerades de te matcha en pols, i removent fins que
es dissolgui bé sense que quedin grumolls.2. Reserva fins..
28 Jun
0
210
INGREDIENTS 40 grs de farina40 grs de mantegaMig litre de llet100 ml de nata1 coliflor50 grs de pasta de tòfona20 ml d'oli de tòfona
100 gr de formatge compte ratllatPAS A PAS1. Netejar i tallar la coliflor deixant
només les flors.2. Bullir-les uns 15 minuts amb aigua
bullint i bastanta sal.3. Prepara la beixamel, posant la
mantega a f..
09 Jun
0
216
Un plat de textura suau ressaltat
per un intens sabor de mar
que aporten les nostres Anxoves.
Gaudeix d'aquesta cremosa recepta des de la comoditat de casa seva.
INGREDIENTS • Espàrrecs Blancs Extra Espinaler
• Anxoves Espinaler
• Olivada Espinaler
• Nata per a cuinar
• Oli d'oliva
• Pebre negre i sal
• CibouletPAS A PAS1. Escorrem un pot d'Espàrr..
09 Jun
0
221
Les
nostres cloïsses sempre aporten un ric sabor de mar a qualsevol
plat. Complementen el cruixit i el sabor de les verdures,
simplement és un plaer menjar.
INGREDIENTS Cloïssa
Blanca Espinaler Premium
Ceba morada
Tomàquet
Lima
Coriandre
Xile vermellPAS A PAS1. Pelem
el tomàquet2. Tallem i retirem les llavors3. Tallem a daus i reservem4. Tallem l..
09 Jun
0
160
Gaudeix
de la suau textura de les nostres sardines amb
una diversa selecció de verdures i sabors.
Un snack ple de sabor, fa olor deliciós i molt fàcil de fer.
INGREDIENTS Sardinetes Espinaler
Piparres Extra Espinaler
Truites de Blat de moro per a tacs
Alvocat
Tomàquet
Ceba adobada
Llima Coriandre
Granada
TabascoPAS A PAS1.
Pelem el tomàquet amb ..
09 Jun
0
119
Les
amanides són molt comunes, però aquesta recepta es diferencia de la resta.
Per a acompanyar les verdures cruixents està la nostra Ventresca de Bonic
suau en textura. Un plat deliciós i altament nutritiu.
INGREDIENTS Ventresca de Bonítol Espinaler
Olives Negres Espinaler
Varietat negres Espinaler
Tomàquets de diferents varietats
Ceba tendra
Ceba..
09 Jun
0
102
Un plat
farcit de textura i sabor. Les Sardinetes Espinaler tenen
un sabor molt fresc de mar i poden complementar-se amb moltíssimes
idees en la cuina. Crea la teva amanida
INGREDIENTS Llenties Beluga Espinaler
Sardinetes Espinaler
Pebrots del Piquillo Espinaler
Ceba
Tomàquets cherry
Raves
MentaPAS A PAS1. Tallem la
ceba morada2. Tallem els raves..
08 Jun
0
297
INGREDIENTSSeitons 750 gVinagre blanc 500 ml (fins que estiguin ben cuberts els filets de seitons)Oli d'oliva All i julivertTorrades de paPAS A PASNetegem bé els seitons amb aigua. Els obrim per la meitat en filets, traient l'espina central.Els congelem durant 24 o 48 h per seguretat.Passades les hores de seguretat, els descongelem lentament, deixa..
05 Jun
0
168
INGREDIENTS EL PESTO
60 g porro picat finament
10 ml oliï d'oliva
3 g all picat finament
30 g picada de festucs CUICK
150 g nada
30 g formatge parmesà ratllat
230 g aigua mineral
20 g alfàbrega fresca
20 g coriandre escaldat
pebre blanc
350 g riccioli
300 g llagostins
250 g tomaques cherry
c.s. oli d'oliva verge extra
1 un polsim de farigola seca
..
05 Jun
0
209
INGREDIENTS EL CURRI
250 ml aigua
250 ml llet de coco
200 g iogurt grec
30 g pasta de tomàquet concentrada
30 g ceba confitada CUICK
15 g picada de pinyons CUICK
15 ml oli d'oliva
2 alls sense el germen
8 g gingebre fresc pelat
1 culleradeta garam masala (
canyella, anís, pebre negre, clau, cardamom)
1 culleradeta petita de curri
1 culleradeta de..
05 Jun
0
229
INGREDIENTS 4 filets de llobarro amb pell (
100 g aprox.)
3 patates monalisa pelades i tallades en rodanxes de mig centímetre
1 carabassó tallat en rodanxes de 0,3 mm
8 tomàquets secs en oli tallats per la meitat
c.s. oli d'oliva v.e.
c.s. surt
c.s. pebre
40 g juliana de ceba CUICK
L'amaniment:
30 g picada de pinyons CUICK
6 g farigola fresca pic..
05 Jun
0
164
INGREDIENTS LES
MANDONGUILLES
200 g cap de llom de porc picada
50 g cansalada de porc picada
200g carn de vedella picada
30 g sofregit de ceba CUICK
30 g molla de pa
50 ml llet
1 gra d'all picat
15 fulles de julivert picat
1 ½ ou
Sal
Pebre
Farina
Oli d'oliva
800 g sépia (2 unitats de 400 g aprox.) neta i tallada en cubs de 2 cm i
reservar la mels..
05 Jun
0
126
INGREDIENTS 600 g cigrons
cuits
4 tacs de bacallà del llom o el morro de 80 a 100 g aprox.
10 g all picat finament
30 ml xerès sec
30 ml oliï d'oliva
40 g sofregit de ceba CUICK
100 g fulles d'espinacs
750 ml aigua mineral o brou de peix
15 g picada de safrà CUICK
Sal
Pebre
PAS A PAS1.
Escalfar una olla a mesura, afegir l'oli i sofregir l'all a po..