24 Mar
0
19
INGREDIENTS- 12 carxofes- 1/2 ceba - 300 gr de carn de vedella picada- 2 alls- Formatge ratllat- Pebre vermell- 500 gr de tomàquet triturat- Oli d'oliva - 50 ml de vi blanc- Sal i pebrePAS A PAS1. Neteja i renta les carxofes. Cou-les en aigua amb sal 20 min, escorre-les i buida la part interior amb una cullereta.2. Fes un sofregit de ceba i all, a..
23 Mar
0
27
INGREDIENTS- Oli d'oliva verge extra- 1/4 ceba morada- Sal- Pebre- 1 pit de pollastre- 2 alvocats- 1 ou- Oli d'oliva verge extra- 8 tomàquets xerri- 100 gr de blat de moroPAS A PAS1. Salpebrar el pit de pollastre al gust i cuinar a la planxa2. Posar l'ou en un cassó i cobriu-lo amb aigua. Portar a ebullició i deixar coure durant 10 minuts des del..
23 Mar
0
43
INGREDIENTS- 300g de cigrons secs (500 gr si ja estan remullats)- 200 grams de bacallà trossejat o en molles- 200 gr d'espinacs frescos- 1 tomaquet vermell- Un ceba petita- Opcional: una pastanaga- Una cullerada de comí molt- Una cabeça d'alls- Una fulla de llorer i un parell de cops de clau molt- Oli d'oliva verge extra (100 ml), pebre i sal, oli ..
22 Mar
0
37
INGREDIENTS- 200 g d'espàrrecs- 100 g de salmó fumat- 6 maduixes- Oli d'oliva- Llavors de sèsam negre- SalPAS A PAS1. Netegem els espàrrecs i els traiem la part dura inferior de la tija. Els trossejem.2. Preparem el recipient per cuinar al vapor al microones, omplint la part interior amb aigua. Col·loquem els espàrrecs dins i tapem.3. Cuinem al ..
11 Dec
0
167
INGREDIENTS- 230 ml d'aigua calenta- 2 bossetes de te earl grey- 120 g de sucre blanc- 65 g de sucre bru- 50 g de mantega sense sal- 50 g d'oli de gira-sol- 1 ou M, 318 g de farina- 1 + 1/2 culleradeta de llevat- 1/4 culleradetes de bicarbonat- 3/4 de culleradeta de sal- 225 ml de llet sencera- 100 g de nabius.Per al glacejat necessitar..
11 Dec
0
182
INGREDIENTS- Llet 0,570 L - Nata 1.140 L - Xocolata negra 0.800 KG - Fulles de gelatina 5,5PAS A PAS1. Posar les fulles de gelatina en remull.2. Muntar la nata fins que quedi semi muntada.3. Bullir la llet, afegir la xocolata fins que estigui tot fos i afegir la gelatina ben escorreguda.4. Deixar temperar la barreja i afegir la nata remenant fins q..
11 Dec
0
185
INGREDIENTS- 1 esquena de xai desossada i trossejada - 150 g de pernil serrà - 1 ceba - 1 gra d'all - 2 pebrots vermells- 2 pebrots verds - 3 tomàquets pelats - 1 gotet de vi blanc - 1 fulla de farigola - Oli d'oliva - Pebre- SalPAS A PAS1. Pela i pica la ceba i l'all. Talla el pernil en daus petits. Neteja i talla en tires els pebrots. Lava els to..
11 Dec
0
187
INGREDIENTS- 3 albergínies grans- 500 g carn picada de pollastre- 1 ou- 1 ceba petita- 1 gra d'all- Sal- PebrePAS A PAS1. Netegem les albergínies i les obrim per la meitat al llarg.2. Les col·loquem en un cassó i les cobrim d'aigua. Afegim una mica de sal i les coem fins que estiguin toves. Les escorrem i les deixem temperar.3. Amb l'ajud..
Mostrant 1 a 8 de 8 (1 Pàgines)