Productes
Cistell

Receptes

13 Sep 0 455
INGREDIENTS- 3 llaunes de tonyina- 300 gr de salsa de tomàquet   - 4 ous- 1 pebrot vermell - 1 pebrot verd- 1 ceba gran- 2 làmines de pasta de full rodones- Sal i pebre al gust- Llavors variades i un ou per pintar la pasta de fullPAS A PAS1. En primer lloc, tallem les verdures. Per això pelem i piquem la ceba i els pebrots.​2. Escalfem la paella am..
13 Sep 0 54
INGREDIENTS8 ous200 gr de pernil de gall d'indi1 cullerada de maionesa lleugeraCibulet picat al gustOli d'oliva verge extraPebre negre moltSalPAS A PAS1. Talla el pernil en quadrats petits2. Cuina els ous en aigua bullent durant 5 minuts, deixa'ls refredar i retira la closca.3. Talla els ous a la meitat, retira el rovell i reserva.4. En un bol afeg..
13 Sep 0 51
INGREDIENTS1/2 síndria gran1 mozzarella fresca50 gr de pernil serrà o pernil dolç a rodanxes molt finesEnciam batàvia o similarOli d'oliva verge extraPebre negre moltSalPAS A PAS1. Tallar la mitja síndria per la meitat i després tallar llesques de mig centímetre de gruix, procurant que surtin talls rectes. Retallar amb un ganivet petits quadrats o ..
07 Sep 0 94
INGREDIENTS- 3  Alvocats - 50 gr. de tomàquets - 50 gr. d’escalunya - 1  llima - Coriandre fresc - Sal a gust - Xili a gust  - Jalapeños.  PAS A PAS1. Piquem ben fi la ceba i el tomàquet. 2. Triturem l'alvocat amb un morter i el barregem amb el tomàquet i la ceba picada. 3. Piquem el xili molt fi i ho afegim a la preparació anterior. 4. Li agreguem..
10 Aug 0 172
INGREDIENTSPer a 4 persones- 500 g de filet de salmó net sense espines ni pell- 2 Mangos madurs- 3 AlvocatsPer a la marinada- 50ml de salsa *teriyaki- Gingebre- 10ml de vinagre d'arròs- 1 Llima- 10 fulles de coriandrePAS A PAS1. Demanar al nostre peixater que ens netegi la pell i les espines del salmó.2. Preparar la marinada: en un bol posem la sal..
09 Aug 0 114
INGREDIENTS- 2 carbassons mitjans- 400 gr de formatge cottage- 2 cullerades de mascarpone- 1 cullerada de suc de llimona- Unes fulles de menta- Oli d'oliva verge extra- Sal i pebrePAS A PAS1. Tallem els carbassons en tires i els posem a la planxa escalfada amb unes gotes d'oli.​2. Mentrestant, preparem la crema de formatge. Barregem els dos tipus d..
25 Jul 0 118
INGREDIENTS- 600 gr de polpa de síndria sense llavors- Fulles de menta fresca- Pebre negre molt- Glaçons de gel- Vodka- Suc de 1/2 llimonaPAS A PAS1. Introduïr la síndria, el suc de la llimona, una mica de vodka i els glaçons de gel a la batedora. Triturar fins que quedi com un granissat.​2. Afegir les fulles de menta i pebre als gots. Picar i afeg..
24 Jul 0 174
INGREDIENTS- 100 gr de quinoa- 100 ml d'aigua- 1 tomàquet- 1/2 ceba- Fulles de menta- 1 cullerada de panses- Suc de 1/2 llimona- Oli d'oliva verge extra- SalPAS A PAS1. Deixa el tomàquet i ceba a la nevera fins al moment de utilitzar-los, aixi mantindràs la seva frescor.​2. Agafa la quinoa i posa-la dins d'una cassola d'aigua a foc lent baix, junta..
24 Jul 0 168
INGREDIENTS- 2 tipus d'enciam- Tomàquet de cirerol- Fruita variada de temporada- Sal- Pebre - Oli d'oliva verge extra- VinagrePAS A PAS1. Rentar els enciams, centrifugar-ho, i posar-ho al plat on anirem posant les fruites tallades segons cada classe.​2. Barrejar-ho tot i salpebrar al gust, juntament amb un rajolí d'oli d'oliva i vinagre...
24 Jul 0 133
INGREDIENTS- Formatge mozzarela- Tomàquets cirerol de dos colors- Fulles d'alfàbrega- Oli d'oliva verge extra- Vinagre balsàmic de mòdena- Palets de fusta PAS A PAS1. Rentar els tomàquets i muntar la broqueta seguint un ordre alternant entre les diferents varietats de tomàquets i el formatge.​2. Emplatar amb unes fulles d'alfàbrega, un rajolí d'oli..
24 Jul 0 144
INGREDIENTS- 4 alvocats que estiguin al punt de maduresa- 300gr de cues de gambes o llagostins cuits- 6 o 8 palets de surimi- 1 pot de salsa rosa- Suc de llimona- JulivertPAS A PAS1. Tallar les varetes de surimi i les gambes a bocins i reservar.​2. Partir els alvocats en dos, longitudinalment, treure el pinyol, buidar la polpa i tallar-la a cuadret..
28 Jun 0 240
INGREDIENTS 2 cullerades de te matcha en pols400 grs formatge mascarpone3 ous90 grs sucre15 galetes de soletilla 2 cullerades de te matcha per a empolvorarPAS A PAS1. Preparar el te matcha: Escalfar aigua en un cassó afegint les 2 cullerades de te matcha en pols, i removent fins que es dissolgui bé sense que quedin grumolls.2. Reserva fins..
28 Jun 0 210
INGREDIENTS 40 grs de farina40 grs de mantegaMig litre de llet100 ml de nata1 coliflor50 grs de pasta de tòfona20 ml d'oli de tòfona 100 gr de formatge compte ratllatPAS A PAS1. Netejar i tallar la coliflor deixant només les flors.2. Bullir-les uns 15 minuts amb aigua bullint i bastanta sal.3. Prepara la beixamel, posant la mantega a f..
09 Jun 0 216
Un plat de textura suau ressaltat per un intens sabor de mar que aporten les nostres Anxoves. Gaudeix d'aquesta cremosa recepta des de la comoditat de casa seva. INGREDIENTS • Espàrrecs Blancs Extra Espinaler • Anxoves Espinaler • Olivada Espinaler • Nata per a cuinar • Oli d'oliva • Pebre negre i sal • CibouletPAS A PAS1. Escorrem un pot d'Espàrr..
09 Jun 0 221
Les nostres cloïsses sempre aporten un ric sabor de mar a qualsevol plat. Complementen el cruixit i el sabor de les verdures, simplement és un plaer menjar. INGREDIENTS Cloïssa Blanca Espinaler Premium Ceba morada Tomàquet Lima Coriandre Xile vermellPAS A PAS1. Pelem el tomàquet2. Tallem i retirem les llavors3. Tallem a daus i reservem4. Tallem l..
09 Jun 0 160
Gaudeix de la suau textura de les nostres sardines amb una diversa selecció de verdures i sabors. Un snack ple de sabor, fa olor deliciós i molt fàcil de fer. INGREDIENTS Sardinetes Espinaler Piparres Extra Espinaler Truites de Blat de moro per a tacs Alvocat Tomàquet Ceba adobada Llima Coriandre Granada TabascoPAS A PAS1. Pelem el tomàquet amb ..
09 Jun 0 119
Les amanides són molt comunes, però aquesta recepta es diferencia de la resta. Per a acompanyar les verdures cruixents està la nostra Ventresca de Bonic suau en textura. Un plat deliciós i altament nutritiu. INGREDIENTS Ventresca de Bonítol Espinaler Olives Negres Espinaler Varietat negres Espinaler Tomàquets de diferents varietats Ceba tendra Ceba..
09 Jun 0 102
Un plat farcit de textura i sabor. Les Sardinetes Espinaler tenen un sabor molt fresc de mar i poden complementar-se amb moltíssimes idees en la cuina. Crea la teva amanida INGREDIENTS Llenties Beluga Espinaler Sardinetes Espinaler Pebrots del Piquillo Espinaler Ceba Tomàquets cherry Raves MentaPAS A PAS1. Tallem la ceba morada2. Tallem els raves..
08 Jun 0 297
INGREDIENTSSeitons 750 gVinagre blanc 500 ml (fins que estiguin ben cuberts els filets de seitons)Oli d'oliva All i julivertTorrades de paPAS A PASNetegem bé els seitons amb aigua. Els obrim per la meitat en filets, traient l'espina central.Els congelem durant 24 o 48 h per seguretat.Passades les hores de seguretat, els descongelem lentament, deixa..
05 Jun 0 168
INGREDIENTS EL PESTO 60 g porro picat finament 10 ml oliï d'oliva 3 g all picat finament 30 g picada de festucs CUICK 150 g nada 30 g formatge parmesà ratllat 230 g aigua mineral 20 g alfàbrega fresca 20 g coriandre escaldat pebre blanc 350 g riccioli 300 g llagostins 250 g tomaques cherry c.s. oli d'oliva verge extra 1 un polsim de farigola seca ..
05 Jun 0 209
INGREDIENTS EL CURRI 250 ml aigua 250 ml llet de coco 200 g iogurt grec 30 g pasta de tomàquet concentrada 30 g ceba confitada CUICK 15 g picada de pinyons CUICK 15 ml oli d'oliva 2 alls sense el germen 8 g gingebre fresc pelat 1  culleradeta  garam masala ( canyella, anís, pebre negre, clau, cardamom) 1 culleradeta petita de curri 1 culleradeta de..
05 Jun 0 229
INGREDIENTS 4 filets de llobarro amb pell ( 100 g aprox.) 3 patates monalisa pelades i tallades en rodanxes de mig centímetre 1 carabassó tallat en rodanxes de 0,3 mm 8 tomàquets secs en oli tallats per la meitat c.s. oli d'oliva v.e. c.s. surt c.s. pebre 40 g juliana de ceba CUICK L'amaniment: 30 g picada de pinyons CUICK 6 g farigola fresca pic..
05 Jun 0 164
INGREDIENTS LES MANDONGUILLES 200 g cap de llom de porc picada 50 g cansalada de porc picada 200g carn de vedella picada 30 g sofregit de ceba CUICK 30 g molla de pa 50 ml llet 1 gra d'all picat 15 fulles de julivert picat 1 ½ ou Sal Pebre Farina Oli d'oliva 800 g sépia (2 unitats de 400 g aprox.) neta i tallada en cubs de 2 cm i reservar la mels..
05 Jun 0 126
INGREDIENTS 600 g cigrons cuits 4 tacs de bacallà del llom o el morro de 80 a 100 g aprox. 10 g all picat finament 30 ml xerès sec 30 ml oliï d'oliva 40 g sofregit de ceba CUICK 100 g fulles d'espinacs 750 ml aigua mineral o brou de peix 15 g picada de safrà CUICK Sal Pebre PAS A PAS1. Escalfar una olla a mesura, afegir l'oli i sofregir l'all a po..
Mostrant 1 a 24 de 37 (2 Pàgines)