Seitons amb vinagre
08 Jun
293 View(s)
Receptes
INGREDIENTS
- Seitons 750 g
- Vinagre blanc 500 ml (fins que estiguin ben cuberts els filets de seitons)
- Oli d'oliva
- All i julivert
- Torrades de pa
PAS A PAS
- Netegem bé els seitons amb aigua.
- Els obrim per la meitat en filets, traient l'espina central.
- Els congelem durant 24 o 48 h per seguretat.
- Passades les hores de seguretat, els descongelem lentament, deixant-los a la nevera d'un dia a l'altre.
- Seguidament, els hi posem una mica de sal i els submergim amb vinagre blanc durant 12 h aproximadament (si no us agraden els gustos forts, podeu barrejar el vinagre amb una mica d'aigua).
- Un cop passades les 12 h, els trèiem del vinagre, els esbandim per aigua corrent i els amanim amb oli d'oliva, all i julivert.
- Els servim amb llesques de pa torrat, i a gaudir!