Productos
Carrito

Pyrenées Alimentación

13 Sep 0 445
INGREDIENTS- 3 llaunes de tonyina- 300 gr de salsa de tomàquet   - 4 ous- 1 pebrot vermell - 1 pebrot verd- 1 ceba gran- 2 làmines de pasta de full rodones- Sal i pebre al gust- Llavors variades i un ou per pintar la pasta de fullPAS A PAS1. En primer lloc, tallem les verdures. Per això pelem i piquem la ceba i els pebrots.​2. Escalfem la paella am..
13 Sep 0 43
INGREDIENTS8 ous200 gr de pernil de gall d'indi1 cullerada de maionesa lleugeraCibulet picat al gustOli d'oliva verge extraPebre negre moltSalPAS A PAS1. Talla el pernil en quadrats petits2. Cuina els ous en aigua bullent durant 5 minuts, deixa'ls refredar i retira la closca.3. Talla els ous a la meitat, retira el rovell i reserva.4. En un bol afeg..
13 Sep 0 45
INGREDIENTS1/2 síndria gran1 mozzarella fresca50 gr de pernil serrà o pernil dolç a rodanxes molt finesEnciam batàvia o similarOli d'oliva verge extraPebre negre moltSalPAS A PAS1. Tallar la mitja síndria per la meitat i després tallar llesques de mig centímetre de gruix, procurant que surtin talls rectes. Retallar amb un ganivet petits quadrats o ..
07 Sep 0 85
INGREDIENTS3 Aguacates. 50 gr. de tomate 50 gr. de chalota. 1  lima Cilantro fresco Sal al gusto. Chile a gusto. Jalapeños.  Nachos para acompañar. PAS A PAS1. Picamos bien fino la cebolla y el tomate. 2. Trituramos el aguacate con un mortero y lo mezclamos con el tomate y la cebolla picada. 3. Picamos el chile muy fino, lo añadimos a la preparació..
05 Sep 0 649
La fleca de Pyrénées, Espícula, vol estar al teu costat en totes les efemérides. Per celebrar el Dia de Meritxell, trobaràs la coca dels set braços. Els forners d'Espícula es van inspirar amb la creu dels set braços i van crear la coca dels set braços per celebrar el Dia de Meritxell. Com està feta?Es tracta d’una coca de brioix rodona amb uns tall..
16 Aug 0 174
Quieres ganar una escapada a Aranda de Duero? Ahora puedes con Pyrénées! Por la compra de una o más botellas de vino de QUINTALUNA RUEDA BLANC 75cl gana un vale regalo por dos personas a Aranda de Duero. El premio incluye:   Una visita a la bodega de pago de Carraovejas Una visita a la bodega Osian Comer en el asador Peñafiel ..
10 Aug 0 170
INGREDIENTESPara 4 personas- 500 gr de filete de salmón limpio sin espinas ni piel- 2 mangos maduros- 3 aguacatesPara la marinada- 50 ml de salsa teriyaki- Jengibre- 10 ml de vinagre de arroz- 1 Lima- 10 hojas de cilantroPASO A PASO1. Pedir a nuestro pescadero que nos limpie el salmón de piel y de espinas.2. Preparar la marinada, en un bol ponemos ..
09 Aug 0 111
INGREDIENTS- 2 carbassons mitjans- 400 gr de formatge cottage- 2 cullerades de mascarpone- 1 cullerada de suc de llimona- Unes fulles de menta- Oli d'oliva verge extra- Sal i pebrePAS A PAS1. Tallem els carbassons en tires i els posem a la planxa escalfada amb unes gotes d'oli.​2. Mentrestant, preparem la crema de formatge. Barregem els dos tipus d..
26 Jul 0 201
Pels amants dels productes vegetarians, no us preocupeu que a Pyrénées també tenim opcions per vosaltres!Des de substituts de carn fins a ingredients frescos per a les teves receptes veganes, trobaràs de tot per crear plats únics i deliciosos, anima't a ser creatiu/iva a la cuina i prova noves opcions vegetaries que et faran al·lucinar!Sigui perquè..
25 Jul 0 116
INGREDIENTS- 600 gr de polpa de síndria sense llavors- Fulles de menta fresca- Pebre negre molt- Glaçons de gel- Vodka- Suc de 1/2 llimonaPAS A PAS1. Introduïr la síndria, el suc de la llimona, una mica de vodka i els glaçons de gel a la batedora. Triturar fins que quedi com un granissat.​2. Afegir les fulles de menta i pebre als gots. Picar i afeg..
24 Jul 0 169
INGREDIENTS- 100 gr de quinoa- 100 ml d'aigua- 1 tomàquet- 1/2 ceba- Fulles de menta- 1 cullerada de panses- Suc de 1/2 llimona- Oli d'oliva verge extra- SalPAS A PAS1. Deixa el tomàquet i ceba a la nevera fins al moment de utilitzar-los, aixi mantindràs la seva frescor.​2. Agafa la quinoa i posa-la dins d'una cassola d'aigua a foc lent baix, junta..
24 Jul 0 161
INGREDIENTS- 2 tipus d'enciam- Tomàquet de cirerol- Fruita variada de temporada- Sal- Pebre - Oli d'oliva verge extra- VinagrePAS A PAS1. Rentar els enciams, centrifugar-ho, i posar-ho al plat on anirem posant les fruites tallades segons cada classe.​2. Barrejar-ho tot i salpebrar al gust, juntament amb un rajolí d'oli d'oliva i vinagre...
24 Jul 0 129
INGREDIENTS- Formatge mozzarela- Tomàquets cirerol de dos colors- Fulles d'alfàbrega- Oli d'oliva verge extra- Vinagre balsàmic de mòdena- Palets de fusta PAS A PAS1. Rentar els tomàquets i muntar la broqueta seguint un ordre alternant entre les diferents varietats de tomàquets i el formatge.​2. Emplatar amb unes fulles d'alfàbrega, un rajolí d'oli..
24 Jul 0 141
INGREDIENTS- 4 alvocats que estiguin al punt de maduresa- 300gr de cues de gambes o llagostins cuits- 6 o 8 palets de surimi- 1 pot de salsa rosa- Suc de llimona- JulivertPAS A PAS1. Tallar les varetes de surimi i les gambes a bocins i reservar.​2. Partir els alvocats en dos, longitudinalment, treure el pinyol, buidar la polpa i tallar-la a cuadret..
19 Jul 0 215
A Pyrénées, troba una selecció espectacular de productes làctics perquè puguis gaudir de tota la seva frescor i sabor.A més, no només tenim productes tradicionals, sinó també opcions saludables i ecològiques perquè puguis gaudir d'una alimentació variada i deliciosa.Descobreix la gran varietat de marques que tenim disponibles! T'esperem a la segona..
28 Jun 0 237
INGREDIENTS 2 cullerades de te matcha en pols400 grs formatge mascarpone3 ous90 grs sucre15 galetes de soletilla2 cullerades de te matcha per a empolvorarPAS A PAS1. Preparar el te matcha: Escalfar aigua en un cassó afegint les 2 cullerades de te matcha en pols, i removent fins que es dissolgui bé sense que quedin grumolls.2. Reserva fins que es re..
28 Jun 0 206
INGREDIENTS 40 grs de farina40 grs de mantegaMig litre de llet100 ml de nata1 coliflor50 grs de pasta de tòfona20 ml d'oli de tòfona100 gr de formatge compte ratllatPAS A PAS1. Netejar i tallar la coliflor deixant només les flors.2. Bullir-les uns 15 minuts amb aigua bullint i bastanta sal.3. Prepara la beixamel, posant la mantega a fondre, afegim ..
20 Jun 0 262
Zamboni es un cafè que neix de la fusió de quatre generacions d’una famila andorrana dedicada al cafè amb una italiana . Les dues cultures es combinen per aconseguir un producte singular que desprèn els sabors d’aqui però amb matisos de dos paisos Zamboni descafeïnat: Selecció de 100% aràbics descafeïnat amb el mètode a l’aigua, provinent dels mill..
09 Jun 0 210
Un plat de textura suau ressaltat per un intens sabor de marque aporten les nostres Anxoves.Gaudeix d'aquesta cremosa recepta des de la comoditat de casa seva.INGREDIENTS • Espàrrecs Blancs Extra Espinaler• Anxoves Espinaler• Olivada Espinaler• Nata per a cuinar• Oli d'oliva• Pebre negre i sal• CibouletPAS A PAS1. Escorrem un pot d'Espàrrecs i rese..
09 Jun 0 214
Les nostres cloïsses sempre aporten un ric sabor de mar a qualsevolplat. Complementen el cruixit i el sabor de les verdures,simplement és un plaer menjar.INGREDIENTS Cloïssa Blanca Espinaler PremiumCeba moradaTomàquetLimaCoriandreXile vermellPAS A PAS1. Pelem el tomàquet2. Tallem i retirem les llavors3. Tallem a daus i reservem4. Tallem la ceba mor..
09 Jun 0 157
Gaudeix de la suau textura de les nostres sardines ambuna diversa selecció de verdures i sabors.Un snack ple de sabor, fa olor deliciós i molt fàcil de fer.INGREDIENTS Sardinetes EspinalerPiparres Extra EspinalerTruites de Blat de moro per a tacsAlvocatTomàquetCeba adobadaLlimaCoriandreGranadaTabascoPAS A PAS1. Pelem el tomàquet amb un pelador, tal..
09 Jun 0 119
Les amanides són molt comunes, però aquesta recepta es diferencia de la resta.Per a acompanyar les verdures cruixents està la nostra Ventresca de Bonicsuau en textura. Un plat deliciós i altament nutritiu.INGREDIENTS Ventresca de Bonítol EspinalerOlives Negres EspinalerVarietat negres EspinalerTomàquets de diferents varietatsCeba tendraCeba de Figu..
09 Jun 0 99
Un plat farcit de textura i sabor. Les Sardinetes Espinaler tenenun sabor molt fresc de mar i poden complementar-se amb moltíssimesidees en la cuina. Crea la teva amanidaINGREDIENTS Llenties Beluga EspinalerSardinetes EspinalerPebrots del Piquillo EspinalerCebaTomàquets cherryRavesMentaPAS A PAS1. Tallem la ceba morada2. Tallem els raves en rodanxe..
08 Jun 0 294
INGREDIENTSSeitons 750 gVinagre blanc 500 ml (fins que estiguin ben cuberts els filets de seitons)Oli d'oliva All i julivertTorrades de paPAS A PASNetegem bé els seitons amb aigua. Els obrim per la meitat en filets, traient l'espina central.Els congelem durant 24 o 48 h per seguretat.Passades les hores de seguretat, els descongelem lentament, deixa..
Mostrando 1 a 24 de 63 (3 Páginas)