
INGREDIENTS
- Taronges 200 g
- Alvocat 170 g
- Gambes pelades 140 g
- Ceba vermella 40 g
- Chalota 15 g
- 1 Granada
- Vinagre d'arròs 23 ml
- Oli d'oliva 15 ml
- Llavors de sèsam 1 cullerada
- Sal i pebre
PAS A PAS
1.Pica
finament la ceba vermella i posa-la en un bol amb aigua i gel perquè sigui més
cruixent. Després de 10 minuts escorre i reserva.
2.Mentrestant,
escalfa l'oli d'oliva en una paella i tira les gambes pelades. Salta a foc
moderat durant 5 minuts, assaona amb sal i pebre.
3.En un
bol gran, aboca el vinagre d'arròs, l'oli d'oliva i les llavors de sèsam. Bat
amb una forquilla.
4.Pela
i tala les taronges i l'alvocat en quarts. Obre la magrana i saca els arilos.
5.En
els plats col·loca els quarts de taronja, l'alvocat i les gambes. Amaneix amb
la vinagreta i els arilos de
magrana. Serveix l'amanida d'alvocat, taronges i gambes.
1 l / 9,78 €
4,89€
Sin impuestos:4,89€