INGREDIENTS


  • Taronges 200 g
  • Alvocat 170 g
  • Gambes pelades 140 g
  • Ceba vermella 40 g
  • Chalota 15 g
  • 1 Granada
  • Vinagre d'arròs 23 ml
  • Oli d'oliva 15 ml
  • Llavors de sèsam 1 cullerada
  • Sal i pebre


PAS A PAS


1.Pica finament la ceba vermella i posa-la en un bol amb aigua i gel perquè sigui més cruixent. Després de 10 minuts escorre i reserva.

2.Mentrestant, escalfa l'oli d'oliva en una paella i tira les gambes pelades. Salta a foc moderat durant 5 minuts, assaona amb sal i pebre.

3.En un bol gran, aboca el vinagre d'arròs, l'oli d'oliva i les llavors de sèsam. Bat amb una forquilla.

4.Pela i tala les taronges i l'alvocat en quarts. Obre la magrana i saca els arilos.

5.En els plats col·loca els quarts de taronja, l'alvocat i les gambes. Amaneix amb la vinagreta i els arilos de magrana. Serveix l'amanida d'alvocat, taronges i gambes.