Begudes probiòtiques que ja pots trobar a Pyrénées Andorra

Ben segur que des de fa temps sents a parlar de la kombucha, una beguda fermentada no alcohòlica a base de te o infusió ensucrada. La fermentació s'assoleix a través d'un cultiu de bacteris i llevats que acaba transformant el té o la infusió en una beguda amb una variada gamma de vitamines, enzims, minerals i àcids orgànics essencials. Avui dia existeixen diferents firmes que distribueixen aquests tipus de beguda i una d'elles és Voelkel que ja pots trobar a la secció d'alimentació de Pyrénées Andorra.

Els productes Voelkel es presenten sense additius ni concentrats. Només inclouen ingredients 100% naturals, conservats a través de pasteurització i el fet de no incloure filtrats en el seu procés d'elaboració, manté tots els seus nutrients que fa que la mateixa beguda sigui una font d'antioxidants i probiòtics que ajuden a la digestió i reforça el sistema immune. Dues propietats, aquestes dues últimes, que s'afegeixen al llarg llistat de beneficis de la kombucha que també regula la flora intestinal, desintoxica l'organisme, redueix els nivells de colesterol, millora la digestió de les proteïnes, estimula la circulació, activa les funcions del pàncrees, augmenta el benestar i el rendiment dels esportistes, entre altres beneficis.

A la secció d'alimentació de Pyrénées Andorra també trobaràs la marca líder als Estats Units de tes i infusions ecològics Numi Organic Tea que estan elaborats amb fruites, flors i espècies naturals. Numi Organic Tea presenta un conjunt de quinze varietats formulades amb ingredients 100% purs i ecològics certificats que van des de tes negres fins a verds, blancs i infusions.

Kombuchas, infusions i tes que ja els tens disponibles a Pyrénées Andorra perquè els gaudeixis i continuïs cuidant-te durant aquestes setmanes d'estiu.