08 Jun
0
110
INGREDIENTSSeitons 750 gVinagre blanc 500 ml (fins que estiguin ben cuberts els filets de seitons)Oli d'oliva All i julivertTorrades de paPAS A PASNetegem bé els seitons amb aigua. Els obrim per la meitat en filets, traient l'espina central.Els congelem durant 24 o 48 h per seguretat.Passades les hores de seguretat, els descongelem lentament, deixa..
05 Jun
0
49
INGREDIENTS EL PESTO60 g porro picat finament10 ml oliï d'oliva3 g all picat finament30 g picada de festucs CUICK150 g nada30 g formatge parmesà ratllat230 g aigua mineral20 g alfàbrega fresca20 g coriandre escaldatpebre blanc350 g riccioli300 g llagostins250 g tomaques cherryc.s. oli d'oliva verge extra1 un polsim de farigola secac.s. sal1 polsim ..
05 Jun
0
61
INGREDIENTS EL CURRI250 ml aigua250 ml llet de coco200 g iogurt grec30 g pasta de tomàquet concentrada30 g ceba confitada CUICK15 g picada de pinyons CUICK15 ml oli d'oliva2 alls sense el germen8 g gingebre fresc pelat1 culleradeta garam masala ( canyella, anís, pebre negre, clau, cardamom)1 culleradeta petita de curri1 culleradeta de pebre roig ..
05 Jun
0
50
INGREDIENTS 4 filets de llobarro amb pell ( 100 g aprox.)3 patates monalisa pelades i tallades en rodanxes de mig centímetre1 carabassó tallat en rodanxes de 0,3 mm8 tomàquets secs en oli tallats per la meitatc.s. oli d'oliva v.e.c.s. surtc.s. pebre40 g juliana de ceba CUICKL'amaniment:30 g picada de pinyons CUICK6 g farigola fresca picada finament..
05 Jun
0
59
INGREDIENTS LES MANDONGUILLES200 g cap de llom de porc picada50 g cansalada de porc picada200g carn de vedella picada30 g sofregit de ceba CUICK30 g molla de pa50 ml llet1 gra d'all picat15 fulles de julivert picat1 ½ ouSalPebreFarinaOli d'oliva800 g sépia (2 unitats de 400 g aprox.) neta i tallada en cubs de 2 cm i reservar la melsa30 ml oli d'oli..
05 Jun
0
11
INGREDIENTS 4 filets de llobarro amb pell ( 100 g aprox.)3 patates monalisa pelades i tallades en rodanxes de mig centímetre1 carabassó tallat en rodanxes de 0,3 mm8 tomàquets secs en oli tallats per la meitatc.s. oli d'oliva v.e.c.s. surtc.s. pebre40 g juliana de ceba CUICKL'amaniment:30 g picada de pinyons CUICK6 g farigola fresca picada finament..
12 May
0
149
INGREDIENTS1 pot de cigrons cuits100 g de Tahini1 remolatxa cuitaEl suc i polpa d'1 llimona100 ml d'oli d'oliva verge extra1 cullereta de comí en pols½ cullereta de coriandre en pols½ cullereta de pebre roig en polsPebre negre al gustSal al gustPAS A PASEn una trituradora disposar tots els ingredients i triturar.Per a servir-ho, ho posem en un bol ..
04 May
0
169
INGREDIENTS- 8 sardines- 8 pinxos per menjar- 2 llimones- 1 gra d'all- 1 cullerada de julivert- 1/2 cullera de romaní picat- 1/2 cullera d'olives verdes picades- 1/2 cullera de tàperes picades- Sal- Pebre- Oli d'olivaPAS A PAS1. Remullar les broquetes en aigua freda durant mitja hora. Això té com a finalitat evitar que es cremin en la seva exposi..
04 May
0
122
INGREDIENTS:•250 g de formatge crema•50 g de formatge feta•75 ml de nata per a muntar•2 cullerades de mel•2 kiwis•8 galetes integrals•Ratlladura de llimonaPAS A PAS1. Barreja en un bol el formatge cremós, el formatge feta, la nata, la mel i la ratlladura de llimona. Bat amb l'ajuda d'un processador d'aliments fins a obtenir una crema suau i homogèn..
04 May
0
141
INGREDIENTS
Taronges 200
gAlvocat 170
gGambes pelades 140
gCeba vermella 40 gChalota 15
g1 GranadaVinagre
d'arròs 23
mlOli d'oliva 15
mlLlavors de sèsam 1 culleradaSal i pebre
PAS A PAS
1.Pica
finament la ceba vermella i posa-la en un bol amb aigua i gel perquè sigui més
cruixent. Després de 10 minuts escorre i reserva.
2.Mentrestant,
escalfa..
04 May
0
115
INGREDIENTS- 300 g de carbassa- 1 ceba morada- 200 g de quinoa- 1 granada- 20 ml de suc de llimona- Menta fresca i coriandre al gust- Oli d'oliva verge extra- Barreja de llavors- Sal i pebrePAS A PAS1. Per elaborar aquesta amanida rostim uns daus de carbassa i unes plomes de ceba morada al forn a 220º durant 20 minuts.2. Coem la quinoa segons ind..
12 Apr
0
174
INGREDIENTS- 1 carbassó- 1 albergínia- 4 patates- 1 pebrot vermell- 1 pebrot verd- 3 tomàquets grans- 4 trossos de bacallà- Farina - Oli de girasol o d'oliva suau- 1 branca de romaní- 1 fulla de llorer- Sal- PebrePAS A PAS1. Netegem la albergínia i la tallem a rodanxes. Col·loquem les rodanxes en un colador amb una mica de sal perquè vagin deixa..
24 Mar
0
351
INGREDIENTS- 12 carxofes- 1/2 ceba - 300 gr de carn de vedella picada- 2 alls- Formatge ratllat- Pebre vermell- 500 gr de tomàquet triturat- Oli d'oliva - 50 ml de vi blanc- Sal i pebrePAS A PAS1. Neteja i renta les carxofes. Cou-les en aigua amb sal 20 min, escorre-les i buida la part interior amb una cullereta.2. Fes un sofregit de ceba i all, a..
23 Mar
0
304
INGREDIENTS- Oli d'oliva verge extra- 1/4 ceba morada- Sal- Pebre- 1 pit de pollastre- 2 alvocats- 1 ou- Oli d'oliva verge extra- 8 tomàquets xerri- 100 gr de blat de moroPAS A PAS1. Salpebrar el pit de pollastre al gust i cuinar a la planxa2. Posar l'ou en un cassó i cobriu-lo amb aigua. Portar a ebullició i deixar coure durant 10 minuts des del..
22 Mar
0
308
INGREDIENTS- 200 g d'espàrrecs- 100 g de salmó fumat- 6 maduixes- Oli d'oliva- Llavors de sèsam negre- SalPAS A PAS1. Netegem els espàrrecs i els traiem la part dura inferior de la tija. Els trossejem.2. Preparem el recipient per cuinar al vapor al microones, omplint la part interior amb aigua. Col·loquem els espàrrecs dins i tapem.3. Cuinem al ..
21 Mar
0
325
INGREDIENTS- 300g de cigrons secs (500 gr si ja estan remullats)- 200 grams de bacallà trossejat o en molles- 200 gr d'espinacs frescos- 1 tomaquet vermell- Un ceba petita- Opcional: una pastanaga- Una cullerada de comí molt- Una cabeça d'alls- Una fulla de llorer i un parell de cops de clau molt- Oli d'oliva verge extra (100 ml), pebre i sal, oli ..
11 Dec
0
411
INGREDIENTS- 230 ml d'aigua calenta- 2 bossetes de te earl grey- 120 g de sucre blanc- 65 g de sucre bru- 50 g de mantega sense sal- 50 g d'oli de gira-sol- 1 ou M, 318 g de farina- 1 + 1/2 culleradeta de llevat- 1/4 culleradetes de bicarbonat- 3/4 de culleradeta de sal- 225 ml de llet sencera- 100 g de nabius.Per al glacejat necessitar..
11 Dec
0
335
INGREDIENTS- Llet 0,570 L - Nata 1.140 L - Xocolata negra 0.800 KG - Fulles de gelatina 5,5PAS A PAS1. Posar les fulles de gelatina en remull.2. Muntar la nata fins que quedi semi muntada.3. Bullir la llet, afegir la xocolata fins que estigui tot fos i afegir la gelatina ben escorreguda.4. Deixar temperar la barreja i afegir la nata remenant fins q..
11 Dec
0
468
INGREDIENTS- 1 esquena de xai desossada i trossejada - 150 g de pernil serrà - 1 ceba - 1 gra d'all - 2 pebrots vermells- 2 pebrots verds - 3 tomàquets pelats - 1 gotet de vi blanc - 1 fulla de farigola - Oli d'oliva - Pebre- SalPAS A PAS1. Pela i pica la ceba i l'all. Talla el pernil en daus petits. Neteja i talla en tires els pebrots. Lava els to..
11 Dec
0
384
INGREDIENTS- 3 albergínies grans- 500 g carn picada de pollastre- 1 ou- 1 ceba petita- 1 gra d'all- Sal- PebrePAS A PAS1. Netegem les albergínies i les obrim per la meitat al llarg.2. Les col·loquem en un cassó i les cobrim d'aigua. Afegim una mica de sal i les coem fins que estiguin toves. Les escorrem i les deixem temperar.3. Amb l'ajud..
Mostrando 1 a 20 de 20 (1 Páginas)