
INGREDIENTS
LES MANDONGUILLES
200 g cap de llom de porc picada
50 g cansalada de porc picada
200g carn de vedella picada
30 g sofregit de ceba CUICK
30 g molla de pa
50 ml llet
1 gra d'all picat
15 fulles de julivert picat
1 ½ ou
Sal
Pebre
Farina
Oli d'oliva
800 g sépia (2 unitats de 400 g aprox.) neta i tallada en cubs de 2 cm i reservar la melsa
30 ml oli d'oliva
80 g pebrot vermell
40 g pebrot verd
1 all picat finament
60 g sofregit de tomàquet i ceba CUICK
50 ml xerès dolç
100 g pèsols
1 litre d'aigua
30 g picada de nyora CUICK
PAS A PAS
1. Barrejar tots els ingredients de les mandonguilles, salpebrar i deixar reposar per 15 minuts.
2. Fer boletes d'uns 15 g i enfarinar lleugerament. Fregir en abundant oli d'oliva fins que estiguin lleugerament daurades, escórrer i reservar.
3. Escalfar una cassola a mesura i daurar la sépia juntament amb l'oli d'oliva i salpebrar. Reservar.
4. Afegir els pebrots i sofregir per 2 minuts.
5. Afegir l'all i sofregir per 1 minut.
6. Afegir el sofregit de ceba-tomàquet , la melsa i el xerès, cuinar per 1 minut.
7. Afegir la sépia, agregar l'aigua i cuinar per 20 minuts.
8. Afegir les mandonguilles i cuinar per 15 minuts.
9. Incorporar la picada , els pèsols i cuinar per 3 minuts més, salpebrar al gust.
Jugar amb els vegetals al vostre gust quan son de temporada, en comptes de pèsols en la primavera, usar bolets, mongetes, carabassó.