Productos
Carrito

Recetas

13 Sep 0 446
INGREDIENTS- 3 llaunes de tonyina- 300 gr de salsa de tomàquet   - 4 ous- 1 pebrot vermell - 1 pebrot verd- 1 ceba gran- 2 làmines de pasta de full rodones- Sal i pebre al gust- Llavors variades i un ou per pintar la pasta de fullPAS A PAS1. En primer lloc, tallem les verdures. Per això pelem i piquem la ceba i els pebrots.​2. Escalfem la paella am..
13 Sep 0 46
INGREDIENTS8 ous200 gr de pernil de gall d'indi1 cullerada de maionesa lleugeraCibulet picat al gustOli d'oliva verge extraPebre negre moltSalPAS A PAS1. Talla el pernil en quadrats petits2. Cuina els ous en aigua bullent durant 5 minuts, deixa'ls refredar i retira la closca.3. Talla els ous a la meitat, retira el rovell i reserva.4. En un bol afeg..
13 Sep 0 45
INGREDIENTS1/2 síndria gran1 mozzarella fresca50 gr de pernil serrà o pernil dolç a rodanxes molt finesEnciam batàvia o similarOli d'oliva verge extraPebre negre moltSalPAS A PAS1. Tallar la mitja síndria per la meitat i després tallar llesques de mig centímetre de gruix, procurant que surtin talls rectes. Retallar amb un ganivet petits quadrats o ..
07 Sep 0 86
INGREDIENTS3 Aguacates. 50 gr. de tomate 50 gr. de chalota. 1  lima Cilantro fresco Sal al gusto. Chile a gusto. Jalapeños.  Nachos para acompañar. PAS A PAS1. Picamos bien fino la cebolla y el tomate. 2. Trituramos el aguacate con un mortero y lo mezclamos con el tomate y la cebolla picada. 3. Picamos el chile muy fino, lo añadimos a la preparació..
10 Aug 0 171
INGREDIENTESPara 4 personas- 500 gr de filete de salmón limpio sin espinas ni piel- 2 mangos maduros- 3 aguacatesPara la marinada- 50 ml de salsa teriyaki- Jengibre- 10 ml de vinagre de arroz- 1 Lima- 10 hojas de cilantroPASO A PASO1. Pedir a nuestro pescadero que nos limpie el salmón de piel y de espinas.2. Preparar la marinada, en un bol ponemos ..
09 Aug 0 111
INGREDIENTS- 2 carbassons mitjans- 400 gr de formatge cottage- 2 cullerades de mascarpone- 1 cullerada de suc de llimona- Unes fulles de menta- Oli d'oliva verge extra- Sal i pebrePAS A PAS1. Tallem els carbassons en tires i els posem a la planxa escalfada amb unes gotes d'oli.​2. Mentrestant, preparem la crema de formatge. Barregem els dos tipus d..
25 Jul 0 116
INGREDIENTS- 600 gr de polpa de síndria sense llavors- Fulles de menta fresca- Pebre negre molt- Glaçons de gel- Vodka- Suc de 1/2 llimonaPAS A PAS1. Introduïr la síndria, el suc de la llimona, una mica de vodka i els glaçons de gel a la batedora. Triturar fins que quedi com un granissat.​2. Afegir les fulles de menta i pebre als gots. Picar i afeg..
24 Jul 0 169
INGREDIENTS- 100 gr de quinoa- 100 ml d'aigua- 1 tomàquet- 1/2 ceba- Fulles de menta- 1 cullerada de panses- Suc de 1/2 llimona- Oli d'oliva verge extra- SalPAS A PAS1. Deixa el tomàquet i ceba a la nevera fins al moment de utilitzar-los, aixi mantindràs la seva frescor.​2. Agafa la quinoa i posa-la dins d'una cassola d'aigua a foc lent baix, junta..
24 Jul 0 161
INGREDIENTS- 2 tipus d'enciam- Tomàquet de cirerol- Fruita variada de temporada- Sal- Pebre - Oli d'oliva verge extra- VinagrePAS A PAS1. Rentar els enciams, centrifugar-ho, i posar-ho al plat on anirem posant les fruites tallades segons cada classe.​2. Barrejar-ho tot i salpebrar al gust, juntament amb un rajolí d'oli d'oliva i vinagre...
24 Jul 0 129
INGREDIENTS- Formatge mozzarela- Tomàquets cirerol de dos colors- Fulles d'alfàbrega- Oli d'oliva verge extra- Vinagre balsàmic de mòdena- Palets de fusta PAS A PAS1. Rentar els tomàquets i muntar la broqueta seguint un ordre alternant entre les diferents varietats de tomàquets i el formatge.​2. Emplatar amb unes fulles d'alfàbrega, un rajolí d'oli..
24 Jul 0 141
INGREDIENTS- 4 alvocats que estiguin al punt de maduresa- 300gr de cues de gambes o llagostins cuits- 6 o 8 palets de surimi- 1 pot de salsa rosa- Suc de llimona- JulivertPAS A PAS1. Tallar les varetes de surimi i les gambes a bocins i reservar.​2. Partir els alvocats en dos, longitudinalment, treure el pinyol, buidar la polpa i tallar-la a cuadret..
28 Jun 0 237
INGREDIENTS 2 cullerades de te matcha en pols400 grs formatge mascarpone3 ous90 grs sucre15 galetes de soletilla2 cullerades de te matcha per a empolvorarPAS A PAS1. Preparar el te matcha: Escalfar aigua en un cassó afegint les 2 cullerades de te matcha en pols, i removent fins que es dissolgui bé sense que quedin grumolls.2. Reserva fins que es re..
28 Jun 0 206
INGREDIENTS 40 grs de farina40 grs de mantegaMig litre de llet100 ml de nata1 coliflor50 grs de pasta de tòfona20 ml d'oli de tòfona100 gr de formatge compte ratllatPAS A PAS1. Netejar i tallar la coliflor deixant només les flors.2. Bullir-les uns 15 minuts amb aigua bullint i bastanta sal.3. Prepara la beixamel, posant la mantega a fondre, afegim ..
09 Jun 0 211
Un plat de textura suau ressaltat per un intens sabor de marque aporten les nostres Anxoves.Gaudeix d'aquesta cremosa recepta des de la comoditat de casa seva.INGREDIENTS • Espàrrecs Blancs Extra Espinaler• Anxoves Espinaler• Olivada Espinaler• Nata per a cuinar• Oli d'oliva• Pebre negre i sal• CibouletPAS A PAS1. Escorrem un pot d'Espàrrecs i rese..
09 Jun 0 214
Les nostres cloïsses sempre aporten un ric sabor de mar a qualsevolplat. Complementen el cruixit i el sabor de les verdures,simplement és un plaer menjar.INGREDIENTS Cloïssa Blanca Espinaler PremiumCeba moradaTomàquetLimaCoriandreXile vermellPAS A PAS1. Pelem el tomàquet2. Tallem i retirem les llavors3. Tallem a daus i reservem4. Tallem la ceba mor..
09 Jun 0 157
Gaudeix de la suau textura de les nostres sardines ambuna diversa selecció de verdures i sabors.Un snack ple de sabor, fa olor deliciós i molt fàcil de fer.INGREDIENTS Sardinetes EspinalerPiparres Extra EspinalerTruites de Blat de moro per a tacsAlvocatTomàquetCeba adobadaLlimaCoriandreGranadaTabascoPAS A PAS1. Pelem el tomàquet amb un pelador, tal..
09 Jun 0 119
Les amanides són molt comunes, però aquesta recepta es diferencia de la resta.Per a acompanyar les verdures cruixents està la nostra Ventresca de Bonicsuau en textura. Un plat deliciós i altament nutritiu.INGREDIENTS Ventresca de Bonítol EspinalerOlives Negres EspinalerVarietat negres EspinalerTomàquets de diferents varietatsCeba tendraCeba de Figu..
09 Jun 0 99
Un plat farcit de textura i sabor. Les Sardinetes Espinaler tenenun sabor molt fresc de mar i poden complementar-se amb moltíssimesidees en la cuina. Crea la teva amanidaINGREDIENTS Llenties Beluga EspinalerSardinetes EspinalerPebrots del Piquillo EspinalerCebaTomàquets cherryRavesMentaPAS A PAS1. Tallem la ceba morada2. Tallem els raves en rodanxe..
08 Jun 0 295
INGREDIENTSSeitons 750 gVinagre blanc 500 ml (fins que estiguin ben cuberts els filets de seitons)Oli d'oliva All i julivertTorrades de paPAS A PASNetegem bé els seitons amb aigua. Els obrim per la meitat en filets, traient l'espina central.Els congelem durant 24 o 48 h per seguretat.Passades les hores de seguretat, els descongelem lentament, deixa..
05 Jun 0 166
INGREDIENTS EL PESTO60 g porro picat finament10 ml oliï d'oliva3 g all picat finament30 g picada de festucs CUICK150 g nada30 g formatge parmesà ratllat230 g aigua mineral20 g alfàbrega fresca20 g coriandre escaldatpebre blanc350 g riccioli300 g llagostins250 g tomaques cherryc.s. oli d'oliva verge extra1 un polsim de farigola secac.s. sal1 polsim ..
05 Jun 0 208
INGREDIENTS EL CURRI250 ml aigua250 ml llet de coco200 g iogurt grec30 g pasta de tomàquet concentrada30 g ceba confitada CUICK15 g picada de pinyons CUICK15 ml oli d'oliva2 alls sense el germen8 g gingebre fresc pelat1  culleradeta  garam masala ( canyella, anís, pebre negre, clau, cardamom)1 culleradeta petita de curri1 culleradeta de pebre roig ..
05 Jun 0 228
INGREDIENTS 4 filets de llobarro amb pell ( 100 g aprox.)3 patates monalisa pelades i tallades en rodanxes de mig centímetre1 carabassó tallat en rodanxes de 0,3 mm8 tomàquets secs en oli tallats per la meitatc.s. oli d'oliva v.e.c.s. surtc.s. pebre40 g juliana de ceba CUICKL'amaniment:30 g picada de pinyons CUICK6 g farigola fresca picada finament..
05 Jun 0 162
INGREDIENTS LES MANDONGUILLES200 g cap de llom de porc picada50 g cansalada de porc picada200g carn de vedella picada30 g sofregit de ceba CUICK30 g molla de pa50 ml llet1 gra d'all picat15 fulles de julivert picat1 ½ ouSalPebreFarinaOli d'oliva800 g sépia (2 unitats de 400 g aprox.) neta i tallada en cubs de 2 cm i reservar la melsa30 ml oli d'oli..
05 Jun 0 124
INGREDIENTS 4 filets de llobarro amb pell ( 100 g aprox.)3 patates monalisa pelades i tallades en rodanxes de mig centímetre1 carabassó tallat en rodanxes de 0,3 mm8 tomàquets secs en oli tallats per la meitatc.s. oli d'oliva v.e.c.s. surtc.s. pebre40 g juliana de ceba CUICKL'amaniment:30 g picada de pinyons CUICK6 g farigola fresca picada finament..
Mostrando 1 a 24 de 37 (2 Páginas)