INGREDIENTS 


4 filets de llobarro amb pell ( 100 g aprox.)
3 patates monalisa pelades i tallades en rodanxes de mig centímetre
1 carabassó tallat en rodanxes de 0,3 mm
8 tomàquets secs en oli tallats per la meitat
c.s. oli d'oliva v.e.
c.s. surt
c.s. pebre
40 g juliana de ceba CUICK

L'amaniment:

30 g picada de pinyons CUICK
6 g farigola fresca picada finament o 1 g de farigola seca
6 g julivert fresc picat finament
6 g coriandre fresc picat finament
75 g oliï d'oliva v.e.
la ratlladura d'una llimona
½ cayena tallada a rodanxes fines
30 ml vinagre de Jerez
Sal
Pebre




PAS A PAS


1. Escalfar el forn a 180 graus centígrads.


2. Per a l'amaniment: Barrejar els ingredients i salpebrar al gust. Reservar


3. Sobre un tros a mesura de paper de forn col·loquem les patates en rodanxes en fila, amb un fil d'oli d'oliva, sal i pebre. Tancar de manera que quedin embolicades com una papillot i posar sobre una safata i enfornar durant 25 a 30 minuts o fins que les patates estiguin tendres en punxar-les amb un ganivet, amb cura obrir el paquet i tornar a ficar al forn a 200 graus per 5 minuts perquè es daurin lleugerament les patates.


4. Per a l'amaniment: Barrejar els ingredients i salpebrar al gust. Reservar.


5. Obrir el papillot i col·locar les rodanxes de carabassó, els tomàquets secs i la juliana de ceba intercalant entre les patates, salpebrar. Damunt col·locar el peix prèviament 
salpebrat per les dues cares i cobrir amb una bona quantitat de l'amaniment d'herbes a manera que amaneixi tot el conjunt. Tancar de nou el paquet i tornar a enfornar per 15 minuts a 180 graus. Servir el peix com una papillot o es pot llevar del paper i posar directament en el plat.