INGREDIENTS


- 230 ml d'aigua calenta​
- 2 bossetes de te earl grey​
- 120 g de sucre blanc​
- 65 g de sucre bru​
- 50 g de mantega sense sal​
- 50 g d'oli de gira-sol​
- 1 ou M, 318 g de farina​
- 1 + 1/2 culleradeta de llevat​
- 1/4 culleradetes de bicarbonat​
- 3/4 de culleradeta de sal​
- 225 ml de llet sencera​
- 100 g de nabius.​

Per al glacejat necessitarem:​
- 3 cullerades de mantega sense sal​
- 1/2 tassa de sucre​
- suc d'1 llimona​
- 1 cullerada de ratlladura de llimona​
- 25 g de nabius​
- 1 cullerada de te earl grey calent

PAS A PAS


1. Col·locarem les 2 bossetes de te earl grey en 230 ml d'aigua calenta i ho deixem reposar uns 5 minuts. Passat aquest temps traurem les bossetes de te de l'aigua i ho deixarem temperar, reservant 1 cullerada del te per preparar la cobertura posteriorment.​

2. A continuació barregem el te amb els dos tipus de sucre, la sal, l'oli, els ous i la mantega sense sal fosa. Barregem bé i afegim la meitat de la farina amb el bicarbonat i el llevat; tornem a barrejar i afegim la llet. Finalment, barrejarem la resta de farina.​

3. Un cop tinguem una massa homogènia afegim els nabius nets a la maça i barregem bé.​ Preescalfem el forn a 180°C i emplenem les càpsules sense arribar a dalt de tot.​

4. Enfornem els nostres muffins de nabius i te earl grey al forn preescalfat uns 15-17 minuts, o fins que hagin agafat un preciós to daurat.