INGREDIENTS


  • Seitons 750 g
  • Vinagre blanc 500 ml (fins que estiguin ben cuberts els filets de seitons)
  • Oli d'oliva 
  • All i julivert
  • Torrades de pa


PAS A PAS


  1. Netegem bé els seitons amb aigua. 
  2. Els obrim per la meitat en filets, traient l'espina central.
  3. Els congelem durant 24 o 48 h per seguretat.
  4. Passades les hores de seguretat, els descongelem lentament, deixant-los a la nevera d'un dia a l'altre.
  5. Seguidament, els hi posem una mica de sal i els submergim amb vinagre blanc durant 12 h aproximadament (si no us agraden els gustos forts, podeu barrejar el vinagre amb una mica d'aigua). 
  6. Un cop passades les 12 h, els trèiem del vinagre, els esbandim per aigua corrent i els amanim amb oli d'oliva, all i julivert. 
  7. Els servim amb llesques de pa torrat, i a gaudir!