Products
Panier

Nouveautes

22 Nov 0 315
Andrew i Brian Symington van fundar l'embotelladora independent Signatory Vintage en 1988.En 2002, Signatory Vintage es va ampliar amb l'adquisició de la destil·leria Edradour.1r Què ÉS UN WHISKY CASK STRENGTH?Cask strength s'utilitza quan el whisky s'embotella sense hidratar.Aquests whiskys tenen un gran sabor. Quan l'esperit clar entra per primer..
14 Nov 0 214
SORTEIG ESPECIAL! T'agrada el cava i la gastronomia? Llavors aquest sorteig és per a tu! Et portem una oportunitat única per guanyar un increïble Pack gastronòmic valorat en 540€. Com pots participar? És fàcil:1. Realitza una compra d'almenys dues o més ampolles de Cava Brut Nature Carpe Diem Reserva Mastinell a la nostra botiga, o a través de la n..
26 Jul 0 482
Pels amants dels productes vegetarians, no us preocupeu que a Pyrénées també tenim opcions per vosaltres!Des de substituts de carn fins a ingredients frescos per a les teves receptes veganes, trobaràs de tot per crear plats únics i deliciosos, anima't a ser creatiu/iva a la cuina i prova noves opcions vegetaries que et faran al·lucinar!Sigui perquè..
19 Jul 0 466
A Pyrénées, troba una selecció espectacular de productes làctics perquè puguis gaudir de tota la seva frescor i sabor.A més, no només tenim productes tradicionals, sinó també opcions saludables i ecològiques perquè puguis gaudir d'una alimentació variada i deliciosa.Descobreix la gran varietat de marques que tenim disponibles! T'esperem a la segona..
20 Jun 0 461
Zamboni es un cafè que neix de la fusió de quatre generacions d’una famila andorrana dedicada al cafè amb una italiana . Les dues cultures es combinen per aconseguir un producte singular que desprèn els sabors d’aqui però amb matisos de dos paisos Zamboni descafeïnat: Selecció de 100% aràbics descafeïnat amb el mètode a l’aigua, provinent dels mill..
12 Dec 0 659
Pyrénées Andorra t'acosta un gran assortit de cerveses internacionals Tot moment acaba sent bo per prendre't una cervesa ben freda. Ara a l'estiu, per exemple, quan la calor pica de valent sempre ve de gust refrescar-te amb una bona cervesa. A Pyrénées Andorra disposen d'un gran ventall de cerveses internacionals i si mai has de viatjar cap a un de..
12 Dec 0 967
Pirinat produeix la seva carn d'explotacions ramaderes tradicionals En el marc del seu 75è aniversari, Pyrénées Andorra es marca el propòsit de ser una companyia més sostenible. Al llarg del darrer mes de febrer i durant tot el març, promociona marques de roba, alimentació i cosmètica que respecten el medi ambient, i els ajuden a ser més ecològics...
12 Dec 0 669
Pyrénées Andorra et convida a la degustació de Le Souffle d'Adore La mel és un producte natural elaborat per l'abella Apis Mellifera a partir del nèctar i secrecions de les plantes. Els humans ja la consumien fa més de 200.000 anys i era un aliment molt apreciat, no només per les seves propietats nutritives sinó també per les seves propietats energ..
12 Dec 0 818
Begudes probiòtiques que ja pots trobar a Pyrénées Andorra Ben segur que des de fa temps sents a parlar de la kombucha, una beguda fermentada no alcohòlica a base de te o infusió ensucrada. La fermentació s'assoleix a través d'un cultiu de bacteris i llevats que acaba transformant el té o la infusió en una beguda amb una variada gamma de vitamines,..
10 Oct 0 351
L'arrivée du beau temps est imminente, et les barbecues à la maison ou à la montagne sont l'excuse parfaite pour se détendre !Chez Pyrénées, nous voulons vous faciliter la tâche en vous proposant les meilleurs produits pour organiser votre barbecue. Venez faire votre propre sélection : hamburgers végétaliens, viande bio, bœuf, dinde, chevreuil... C..
21 Nov 0 156
***SORTEIG FINALITZAT***És la teva oportunitat de guanyar un premi especial i gaudir d’una deliciosa tassa de cafè de la marca Viaggio.Sortegem dos lots espectaculars que inclouen:73 paquets de càpsules de cafè Viaggio .Un lot de 2 tasses exclusives.Com participar? És senzill:1. Segueix a instagram a @pyrenees_food i @viaggioespresso 2. Fes una com..
Montrer 1 à 11 sur 11 (1 pages)