12 May
0
108
INGREDIENTS1 pot de cigrons cuits100 g de Tahini1 remolatxa cuitaEl suc i polpa d'1 llimona100 ml d'oli d'oliva verge extra1 cullereta de comí en pols½ cullereta de coriandre en pols½ cullereta de pebre roig en polsPebre negre al gustSal al gustPAS A PASEn una trituradora disposar tots els ingredients i triturar.Per a servir-ho, ho posem en un bol ..
04 May
0
111
INGREDIENTS- 8 sardines- 8 pinxos per menjar- 2 llimones- 1 gra d'all- 1 cullerada de julivert- 1/2 cullera de romaní picat- 1/2 cullera d'olives verdes picades- 1/2 cullera de tàperes picades- Sal- Pebre- Oli d'olivaPAS A PAS1. Remullar les broquetes en aigua freda durant mitja hora. Això té com a finalitat evitar que es cremin en la seva exposi..
04 May
0
97
INGREDIENTS:•250 g de formatge crema•50 g de formatge feta•75 ml de nata per a muntar•2 cullerades de mel•2 kiwis•8 galetes integrals•Ratlladura de llimonaPAS A PAS1. Barreja en un bol el formatge cremós, el formatge feta, la nata, la mel i la ratlladura de llimona. Bat amb l'ajuda d'un processador d'aliments fins a obtenir una crema suau i homogèn..
04 May
0
100
INGREDIENTSTaronges 200 gAlvocat 170 gGambes pelades 140 gCeba vermella 40 gChalota 15 g1 GranadaVinagre d'arròs 23 mlOli d'oliva 15 mlLlavors de sèsam 1 culleradaSal i pebrePAS A PAS1. Pica finament la ceba vermella i posa-la en un bol amb aigua i gel perquè sigui més cruixent. Després de 10 minuts escorre i reserva.2. Mentrestant, escalfa l'oli d..
04 May
0
70
INGREDIENTS- 300 g de carbassa- 1 ceba morada- 200 g de quinoa- 1 granada- 20 ml de suc de llimona- Menta fresca i coriandre al gust- Oli d'oliva verge extra- Barreja de llavors- Sal i pebrePAS A PAS1. Per elaborar aquesta amanida rostim uns daus de carbassa i unes plomes de ceba morada al forn a 220º durant 20 minuts.2. Coem la quinoa segons ind..
12 Apr
0
156
INGREDIENTS- 1 carbassó- 1 albergínia- 4 patates- 1 pebrot vermell- 1 pebrot verd- 3 tomàquets grans- 4 trossos de bacallà- Farina - Oli de girasol o d'oliva suau- 1 branca de romaní- 1 fulla de llorer- Sal- PebrePAS A PAS1. Netegem la albergínia i la tallem a rodanxes. Col·loquem les rodanxes en un colador amb una mica de sal perquè vagin deixa..
24 Mar
0
335
INGREDIENTS- 12 carxofes- 1/2 ceba - 300 gr de carn de vedella picada- 2 alls- Formatge ratllat- Pebre vermell- 500 gr de tomàquet triturat- Oli d'oliva - 50 ml de vi blanc- Sal i pebrePAS A PAS1. Neteja i renta les carxofes. Cou-les en aigua amb sal 20 min, escorre-les i buida la part interior amb una cullereta.2. Fes un sofregit de ceba i all, a..
23 Mar
0
292
INGREDIENTS- Oli d'oliva verge extra- 1/4 ceba morada- Sal- Pebre- 1 pit de pollastre- 2 alvocats- 1 ou- Oli d'oliva verge extra- 8 tomàquets xerri- 100 gr de blat de moroPAS A PAS1. Salpebrar el pit de pollastre al gust i cuinar a la planxa2. Posar l'ou en un cassó i cobriu-lo amb aigua. Portar a ebullició i deixar coure durant 10 minuts des del..
22 Mar
0
298
INGREDIENTS- 200 g d'espàrrecs- 100 g de salmó fumat- 6 maduixes- Oli d'oliva- Llavors de sèsam negre- SalPAS A PAS1. Netegem els espàrrecs i els traiem la part dura inferior de la tija. Els trossejem.2. Preparem el recipient per cuinar al vapor al microones, omplint la part interior amb aigua. Col·loquem els espàrrecs dins i tapem.3. Cuinem al ..
21 Mar
0
314
INGREDIENTS- 300g de cigrons secs (500 gr si ja estan remullats)- 200 grams de bacallà trossejat o en molles- 200 gr d'espinacs frescos- 1 tomaquet vermell- Un ceba petita- Opcional: una pastanaga- Una cullerada de comí molt- Una cabeça d'alls- Una fulla de llorer i un parell de cops de clau molt- Oli d'oliva verge extra (100 ml), pebre i sal, oli ..
11 Dec
0
394
INGREDIENTS- 230 ml d'aigua calenta- 2 bossetes de te earl grey- 120 g de sucre blanc- 65 g de sucre bru- 50 g de mantega sense sal- 50 g d'oli de gira-sol- 1 ou M, 318 g de farina- 1 + 1/2 culleradeta de llevat- 1/4 culleradetes de bicarbonat- 3/4 de culleradeta de sal- 225 ml de llet sencera- 100 g de nabius.Per al glacejat necessitar..
11 Dec
0
326
INGREDIENTS- Llet 0,570 L - Nata 1.140 L - Xocolata negra 0.800 KG - Fulles de gelatina 5,5PAS A PAS1. Posar les fulles de gelatina en remull.2. Muntar la nata fins que quedi semi muntada.3. Bullir la llet, afegir la xocolata fins que estigui tot fos i afegir la gelatina ben escorreguda.4. Deixar temperar la barreja i afegir la nata remenant fins q..
11 Dec
0
458
INGREDIENTS- 1 esquena de xai desossada i trossejada - 150 g de pernil serrà - 1 ceba - 1 gra d'all - 2 pebrots vermells- 2 pebrots verds - 3 tomàquets pelats - 1 gotet de vi blanc - 1 fulla de farigola - Oli d'oliva - Pebre- SalPAS A PAS1. Pela i pica la ceba i l'all. Talla el pernil en daus petits. Neteja i talla en tires els pebrots. Lava els to..
11 Dec
0
373
INGREDIENTS- 3 albergínies grans- 500 g carn picada de pollastre- 1 ou- 1 ceba petita- 1 gra d'all- Sal- PebrePAS A PAS1. Netegem les albergínies i les obrim per la meitat al llarg.2. Les col·loquem en un cassó i les cobrim d'aigua. Afegim una mica de sal i les coem fins que estiguin toves. Les escorrem i les deixem temperar.3. Amb l'ajud..
Montrer 1 à 14 sur 14 (1 pages)