BREAD & BOXERS
BREAD & BOXERS

ES NECESSITA MOLT ESFORÇ PER FER QUE NO T’ESFORCIS

Brad & Boxers

Una decisió sense esforç

La majoria de nosaltres tenim calaixos plens de roba interior diferent. Alguns són els nostres favorits. Altres els fem servir només quan els favorits estan bruts. Alguns mai els fem servir. Per què tan d’opcions quan una és suficient?

Brad & Boxers

En Bread & Boxers ens dediquem a ajudar-te a prendre decisions sense esforç. La nostra roba interior i samarretes estan fetes per durar i fabricades amb cotó orgànic ultra suau i dissenyades per a un ajust perfecte. Els colors i estils són limitats però atemporals. Tot perquè puguis dedicar menys temps a triar què posar-te i més temps per viure.

Brad & Boxers

La sostenibilitat ha estat en el cor de la idea empresarial de Bread & Boxers des del principi. Encara que admetrem que els nostres motius, en aquest moment, no eren purament nobles.

Un dels principis fonamentals de l'empresa va ser fabricar productes duradors. Estàvem cansats d'haver d’omplir constantment els nostres calaixos amb roba interior que perdia la seva forma i es desgastava després d'haver estat usada un parell de vegades. Ens preguntem per què la roba interior no podia fabricar-se amb els mateixos estàndards de qualitat que altres peces i durar tant de temps.

Brad & Boxers

Ara, atès que la indústria de la confecció és una de les que més recursos exigeix ??al món i una de les que més contamina, resulta que produir roba que tingui una vida útil perllongada és també una de les coses més sostenibles que es poden fer. Així que la nostra idea de fabricar roba interior de llarga durada va resultar ser bona no només per als nostres clients, sinó també per al medi ambient.

Bread&Boxers

Amb el temps, això s'ha convertit en un compromís profundament arrelat en nosaltres, i l'aspecte de la sostenibilitat s'ha integrat en tots els components dels nostres processos, per petits que siguin. Des de la decisió que vam prendre d'usar només cotó orgànic i amb certificació GOTS en la nostra roba interior i samarretes, fins a usar materials d'embalatge reciclats i mai incloure estils o colors en les nostres col·leccions que podrien passar de moda i quedar sense usar en un magatzem a qualsevol lloc. Només per nomenar alguna de les iniciatives que estem prenent per aconseguir un negoci més sostenible.

Bread&Boxers

Aquest treball és interminable, de la mateixa manera que el nostre treball per millorar constantment la qualitat de les nostres peces no acaba mai. I, com hem vist, en realitat són només dues cares de la mateixa moneda.