BRIGLIA 1949
BRIGLIA 1949

L'ELECCIÓ DELS CAVALLERS

Pantalons italians

Briglia

Història

Briglia

Briglia 1949 va néixer el 2012 de la passió de Michele Carillo i la seva família per l'estil. Michele incorporà la seva experiència de vint anys en la realització de peces de vestir d'home de la família Carillo, a l'activitat de la seva empresa i, gràcies a la intuïció, l'originalitat, l'estil i l'estat d'ànim dinàmic, s'ha convertit en un focus d'atenció en la línia internacional de roba masculina.

La producció de pantalons Briglia, però també de blazers, s'exporta a tot el món, des del nord d'Europa al Japó com a mercats, però per descomptat també a Itàlia. Briglia 1949 compta amb més de 500 botigues a tot el món.

Estil Sartorial

Briglia

Briglia 1949 crea pantalons per gaudir de la vida quotidiana d'una manera moderna, és la marca perfecta per a l'home que vol una peça "sartorial casual". Briglia ofereix peces de diferents teixits barrejats com llana Leomaster / Marzotto.

Cotó-denim, teixits tècnics amb l'objectiu de fer que cada peça sigui única i especial.

La força de la marca també està donada per la gran varietat de Fits per satisfer qualsevol exigència: l'esportiu "tapered FIT", el de moda "BROAD FIT" i el modern "METROPOLITAN FIT".

Briglia 1949

Briglia

La Col·lecció Principal és la que representa la història de la marca. Tot es centra en l'ajust i els teixits. En aquesta secció trobaràs els models més venuts i els millors tractaments de teixits. La col·lecció principal consta de peces bàsiques amb algunes peces de temporada. És un producte transversal per a tots els homes de diferents edats i estils.

Parlant de Sastreria

Briglia

Ens vam inspirar en un estil anglès antic revisitat. Els pantalons clàssics amb pinces i interiors estampats es vinculen a una nova idea de luxe.

També s'ofereixen blazers i articles vintage amb un estil més modern.

BLU

Briglia

La Col·lecció Càpsula Denim és cada vegada més important per a la marca. Es basa en models icònics com els texans vintage dels anys 80 que es van inspirar en l'històric Mercat de Resina de Nàpols. Tots els models són pantalons de 5 butxaques tractats amb rentat eco-sostenible per làser i ozó.

Parlant de Rendiment

Briglia

El món de la resistència s'incorpora a les peces de Briglia millorant les nostres capacitats i a través d'un enfocament modern. Els pantalons d'aquesta línia estan realitzats amb teixits de llana súper tecnològics de nova generació.

Els nostres valors

Briglia

L'objectiu de la marca és arribar a ser la millor boutique oferint un bon equilibri entre preu i qualitat. El nom Briglia 1949 prové de la passió per l'equitació (Briglia = Brida) i la data de naixement, 1949, del Sr. Carillo, fundador de la família que va inspirar a les següents generacions de gerents del Made in Italy.