DYSON

Electrodomèstics

Dyson, pur estil britànic

L’empresa Dyson, presidida per James Dyson, es va fundar a Anglaterra l’any 1991. Dedicada fonamentalment a la fabricació d’assecadors de mans, ventiladors i aspiradors, Dyson es va consagrar amb la invenció de l’aspirador sense bossa de separació ciclònica.

L’impuls de Dyson

El principal motor de l’empresa es la persistència de James Dyson. Avui dia, els centres i laboratoris de recerca de Dyson s’han multiplicat i l’empresa disposa de més de 2.500 enginyers que treballen per crear productes cada cop més innovadors i eficaços.

Líder mundial del sector dels electrodomèstics

La marca Dyson ha esdevingut ràpidament el líder mundial del sector dels aparells electrodomèstics. Les seves gammes s’han anat ampliant i, avui, la marca ofereix un autèntic arsenal d’aparells electrodomèstics d’alta gama que van des d’aspiradors sense bossa a rentadores, passant per assecadors de mans.

Electrodomèstics Dyson als Grans Magatzems Pyrénées Andorra

Malgrat els disgustos que li ha donat la manca d’escrúpols de la competència, Dyson crea entitats arreu del món, amb la qual cosa augmenta la seva capacitat de seducció i obté nombrosos premis en l’àmbit de la innovació i la recerca. La botiga d’electrodomèstics de Pyrénées Andorra t’ofereix els aparells més eficaços i innovadors de la marca Dyson a un preu exempt d’impostos. Descobreix l’univers Dyson a la teva botiga d’electrodomèstics a Andorra!