ECOALF
ECOALF

Because there is no planet B

"Volia crear una marca de moda realment sostenible i vaig pensar que el més sostenible era no seguir utilitzant els recursos naturals del planeta de manera indiscriminada, per a garantir les necessitats de les futures generacions"
Ecoalf
Javier Goyeneche
President, fundador

"Ecoalf neix el 2009, tant el nom com el concepte que hi ha darrere de la marca venen del naixement dels meus fills, Alfredo i Álvaro. Volia crear una marca de moda realment sostenible i vaig pensar que el més sostenible era no seguir utilitzant els recursos naturals del planeta de manera indiscriminada, per garantir les necessitats de les futures generacions.

Ecoalf

El reciclatge podria ser una solució si érem capaços de crear una nova generació de productes reciclats amb la mateixa qualitat i disseny que els millors productes no reciclats. 12 anys més tard, la nostra missió i visió es mantenen més intactes i amb més força i transparència que mai.

El nostre planeta s'està remenant i manant senyals inequívocs de la necessitat d'actuar. La nostra responsabilitat ha d'anar més enllà del negoci. La moda és una de les indústries més grans del món i la segona que més contamina. Ara més que mai hem de fer el que és correcte i estar orgullosos. Tenim l'oportunitat i la responsabilitat de repensar el model econòmic que volem per al futur.

Ens agradaria compartir amb tu les nostres reflexions i mesures que hem decidit emprendre amb encara més convicció que mai".

Ecoalf