EL GANSO
EL GANSO

El Ganso

Aquesta és la nostra història:

Érem 2 joves apassionats per la moda i amb moltes ganes de començar la nostra pròpia marca. Vam estar diversos estius a Londres, aprenent anglès, i vèiem roba que ens agradava amb un estil que a Espanya no vèiem. Pensàvem que, inspirant-nos en aquesta experiència per crear el nostre producte, li donàvem la nostra pròpia personalitat i si el veníem a un preu assequible, era possible escriure la nostra pròpia història. Així, el 2004 ens vam llançar al buit.

El Ganso

Com tot principiant, vam cometre errors a l'inici. Les primeres camises de quadres que vam fer van perdre els quadres a la primera rentada. Els primers pantalons van perdre el seu color. A la primera fira que vam anar, vam portar la col·lecció de tardor-hivern, quan la fira era de primavera-estiu! Érem els únics amb abrics i gavardines en aquella fira.

Així i tot, vam aconseguir obrir la nostra primera botiga a Madrid en 2006. Sent en aquest moment les vambes nostre producte estrella. En un viatge a Budapest, vam veure unes sabatilles de l'exèrcit eslovac de meitat de segle XX. Vam treure un model inspirat en elles i El Ganso va començar a volar.

El Ganso

Amb el temps, vam anar guanyant presència, obrint més botigues a Espanya i, a partir del 2011, a l'estranger. També creixíem al mercat multimarca. Vam obrir la nostra primera botiga a París a Rue des Rosiers, a Le Marais. Al mateix any vam obrir també a Lisboa, Santiago de Xile i Londres, en Carnaby Street. L'estil british amb un punt divertit i alternatiu (clàssic, però canalla, amb rotllo) ha donat lloc a gairebé 150 punts de venda en 6 països: Espanya, França, Portugal, Xile, Mèxic i Kuwait. Hem tancat algunes botigues en el camí, però hem tornat amb més força, frescor, ganes, creativitat i un gran equip.

Desenvolupem també el nostre canal digital, amb una aposta molt clara a www.elganso.com i a la digitalització dels nostres punts de venda, estant cada vegada més a prop de ser una empresa digital amb punts de venda físics.

T'atreveixes a vestir amb rotllo? | Instructions not included.