FEDELI
FEDELI

Fedeli

Qualitat i tradició, entreteixides amb passió

Des de 1934, quan Luigi Fedeli va fundar la seva marca homònima a Monza, Fedeli s’ha mantingut en la cerca constant de l’excel·lència artesanal. La qualitat segueix sent la clau de l’èxit de Fedeli, des de les nostres arrels en l’alta sastreria fins al nostre paper internacional en la moda de luxe.

Fedeli

Valors que importen. Una història de tradició

Fins al dia d'avui, les peces Fedeli neixen de la mateixa fàbrica a Monza on vam començar fa 85 anys, el que garanteix que les tradicions i els valors que alberga Luigi Fedeli s'hagin conservat i transmès de generació en generació.

El que mai canviarà són els valors centrals i els sentiments que donen continuïtat i coherència a les col·leccions, manifestant-se en cada peça que surt de la nostra fàbrica.

La capacitat de renovar

De la mateixa manera que els nostres valors, gustos i tradicions han perdurat, també ho ha fet el nostre esperit innovador. Al preservar les tradicions d'una banda i forjar-ne de noves per l'altre, vam continuar produint peces que transcendeixen el temps i superen les divisions generacionals.

Amb aquest sentiment en ment, la històrica fàbrica de Fedeli a Monza va ser renovada recentment. És dins d'aquests murs sagrats al nord d'Itàlia, on convergeixen creatius i artesans, on els materials nobles es transformen en peces de qualitat, per a vostè, la nostra clientela exigent.

Fedeli