HACKETT
HACKETT

La nostra història

Quan era un jove que treballava a Savile Row durant la dècada de 1960, Jeremy Hackett estava fascinat per l’abillament britànic que portava el cavaller de principis del segle XX. El 1983 va obrir la seva primera botiga de roba de segona mà a King's Road, Chelsea. Va ser aquí quan va començar a crear les seves pròpies peces, fusionant estils tradicionals amb talls moderns, perfectes per a aquells que busquen l’estil Savile Row a un preu assequible.

Vaig començar caminant pels mercats de Portobello, on vaig comprar peces úniques de roba anglesa. Vaig obrir una petita botiga en una zona residencial i l’èxit va ser instantani. La gent es va posar en fila per veure què havien comprat aquell dia i va ser increïble. No semblava una botiga de segona mà, era més aviat una boutique d’home bonica i ordenada. Va arribar el moment en què no podia satisfer les demandes de tots els nostres clients, així que vaig obrir una botiga al costat i vaig fer peces noves que imitessin els dissenys clàssics. Així va néixer Hackett London. "

Des de llavors, Hackett ha crescut fins a situar-se al capdavant de la roba masculina d’inspiració tradicional a tot el món. Actualment, Hackett compta amb més de 150 botigues a més de 30 països, inclosa Hackett Mayfair, una línia experta de sastreria britànica; Hackett London, peces variades per al fons del teu armari; i HKT, una nova col·lecció llançada el 2019 per vestir l'home modern Hackett.