HOSS INTROPIA
HOSS INTROPIA

Hoss Intropia

La nostra essència: Hoss intropia és femenina, autèntica, mediterrània, mar i muntanya. És artesania, color, brodat. És aquest sopar amb amigues a la terrassa i l'olor de lavanda. Aquest capvespre a la platja i la pluja d'estiu. L'art, l'autenticitat i la naturalesa alimenten la nostra essència.

Femenina: Dones femenines, autèntiques, fidels a la seva essència, segures de si mateixes i amb una forta personalitat. Aquesta dona és la base sobre la qual s'expressa la nostra marca, i la seva personalitat la que defineix els nostres valors.

Autèntica: No hi ha res més autèntic que la llibertat de ser un mateix. De seguir els nostres instints, el nostre estil personal. Sense importar modes o tendències passatgeres. Un mantra que Hoss Intropia transmet en tots els seus dissenys, i també les dones que vesteixen la nostra marca.

Mediterrània: La naturalesa i el Mediterrani formen part intrínseca de Hoss Intropia i, per extensió, de les nostres col·leccions. Els nostres dissenys, colors i estampats s'inspiren directament en els seus paisatges, els seus racons.

 

Hoss Intropia