LEGO

Joguines Nens

Una epopeia Danesa

Lego, amb seu a Dinamarca, és una empresa familiar fundada el 1932 per l’antic Kirk Kristiansen. Avui dia té les seves principals oficines a les principals ciutats del món. Conegut per tots per la seva icònica peça de Lego, l’empresa es considera el principal creador d’experiències recreatives en el món.

Lego servint el despertar del nen

"Only the best is good enough". D’aquesta divisa Lego neix el compromís intrínsec per promoure el desenvolupament del nen inventant jocs de construcció dirigits en el seu potencial creatiu.

Joguina del segle

La forma actual de la famosa pieza de Lego fue lanzada en 1958. Su principio comprometido a la anidación hace que el juego, único por su propiedad para proporcionar oportunidades para un sinfín de construcciones. Esta innovación ha impulsado a Lego en el mercado internacional y el legendario ladrillo fue nombrado dos veces "juguete del siglo."

Inevitable Lego

Lego ha canviat molt en 80 anys i, tot i que el petit taller ha donat pas a una empresa internacional modern, la seva base s’ha mantingut fidel a la tradició familiar. Avui Lego és el tercer major distribuïdor de joguines al món i ho continua fent somiar nens grans i petits. La marca està present en el departament de joguines dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra.