MONTBLANC

Luxe

MONTBLANC UNA MARCA MOLT ACLAMADA

Montblanc va néixer a Alemanya el 1858. La marca és considerada un valor segur en tot el món no només per les seves plomes, sinó també per les seves rellotges innovadors i d’alta gamma. Avui dia, els rellotgers de Montblanc perpetuen aquest art a la perfecció, creant veritable obra mestres. La joieria i rellotgeria de luxe de Pyrénées Andorra et permet explorar l’univers de Montblanc i triar la peça que més et convingui.

Montblanc i la rellotgeria suïssa

Els rellotges de Montblanc fan part de l’art de la rellotgeria suïssa, els seus tallers es troben en territori helvètic. Artesania i rendiment tecnològic reflecteixen els valors intrínsecs de la marca. Els mestres rellotgers dissenyen meticulosament peces excepcionals, la majoria d’edició limitada o de model únic. Deixa’t temptar per un d’aquests models únics exposats en el teu rellotgeria de luxe andorrana preferida!

Una marca excepcional a descobrir en el teu joieria de luxe andorrana

Montblanc és l’art suprem de la rellotgeria de luxe i es compromet cada dia per preservar i augmentar la seva experiència en el desenvolupament de tecnologies innovadores. No obstant això, no es tracta d’oblidar l’art de la rellotgeria que és essencial per a la filosofia de Montblanc. Pyrénées Andorra i el seu rellotgeria de luxe s’acorda amb els valors de la casa Montblanc i t’ofereix les seves millors models, mostra de l’artesania rellotgera més pura.

LA REVOLUCIÓ DELS RELLOTGES

Montblanc va revolucionar la rellotgeria amb cada llançament de producte. És única ja que concedeix una gran importància al component humà que representa la mateixa passió dels artesans creatius. Quan la seva experiència en alta tecnologia s’uneix a l’art de la rellotgeria suïssa, Montblanc mostra el seu profund respecte i al mateix temps el sublim. Per descobrir aquests productes incomparables i a preus duty free, visita la joieria de luxe de Pyrénées Andorra.