NORTH SAILS
NORTH SAILS

Go where others can't follow.
The time is now. The choice is ours. #GoBeyond

ORIGEN

North Sails va ser fundada el 1957 pel mariner nord-americà i medallista d'or olímpic Lowell North. North, enginyer de professió, va centrar els seus esforços en el disseny i construcció de veles nàutiques que fossin més veloçes que les dels seus competidors. Al llarg dels anys, Lowell North i el seu equip es van posar al capdavant en innovació i van introduir noves tecnologies amb les que van conquistar vent i mars. Van explorar l'oceà. I van guanyar regates.

COL·LECCIÓ NORTH SAILS

Avui dia, la inspiració de Lowell North també es transmet a través de la moda de North Sails, dissenyada i creada perquè els nostres clients es concentrin en el que de veritat els importa: conquerir la mar o navegar la vida moderna.

ELS NOSTRES PILARS

El lema de North Sails és "Go Beyond". Arribar a on altres no poden. L'exploració i la navegació sempre estan en la nostra ment, són els nostres pilars, la base de la nostra marca i de la nostra empresa. Sent un negoci que està tan estretament relacionat amb l'oceà, sentim que tenim la responsabilitat de cuidar-lo i ajudar a conservar el nostre planeta, i aquest és el tercer pilar que ens guia, que s'ha convertit en una part fonamental de la direcció estratègica que va establir el nostre equip en l'estiu de 2017. Hem d'anar més enllà pel que fa a la forma tradicional de gestionar un negoci.

Fem servir el poder de la naturalesa per a l'exploració, innovem aprofitant les idees més recents i lluitem per conservar l'oceà per a les futures generacions.

LA TRANSICIÓ

Ara, com a empresa, acabem de començar aquesta transició tan important. Encara no hem arribat i ens queda un llarg camí per recórrer.

Des que ens vam embarcar en aquesta missió, financem iniciatives de conservació donant part de les nostres guanys a la conservació de l'oceà en col·laboració amb la Ocean Family Foundation (OFF).

Hem començat a fer servir materials més sostenibles com plàstics reciclats, cotó orgànic i reciclatge, i a prendre mesures per reduir el consum de plàstic en general. Des de principis de 2018, aquestes peces són al mercat i ja compten amb una confecció d'entre el 70 i el 100% amb aquests materials. Tot i això, també hem introduït altres productes sostenibles com necessers, ampolles d'aigua reutilitzables, gots de bambú i molt més. També hem pres mesures per millorar la nostra cadena de subministrament, que en el sector tèxtil és una tasca ingent.

És imprescindible treballar per suscitar una major presa de consciència i, com a primer pas, hem començat donant als ecologistes, com els ambaixadors de la nostra marca Ocean Ramsey, Dee Caffari i Mariasole Bianco, un bon «share of voice». Així mateix hem invertit en mitjans de comunicació a l'hora de presentar les nostres campanyes de temporada i campanyes socials. A més, organitzem esdeveniments constantment per crear sensibilització, que van des concentracions públiques a campanyes de neteja de platges, en col·laboració amb col·legis i el nostre equip.

Per aconseguir aquest objectiu de convertir-nos en una empresa ecologista, hem comptat amb ajuda externa per tal d'arribar a la meta en un termini d'entre tres i cinc anys. A més d'augmentar la sensibilització de les persones, un aspecte molt necessari en alguns dels nostres mercats clau, la reducció de l'ús de l'plàstic i l'aigua, així com les emissions de CO2, també són essencials. En l'actualitat ja comptem amb excel·lents exemples d'empreses que contribueixen amb el nostre planeta, i esperem que es pugin moltes més a bord.

Per ara, explora, té cura i gaudeix del nostre món i els seus oceans!

North Sails, des de 1957