OAKLEY

Ulleres

Oakley: La faula del gos i el roure

La marca d’ulleres Oakley, creada per Jim Jannard al 1975, històricament permetia protegir els ciclistes dels rajos ultraviolats. Aquesta idea li va venir del seu gos Oakley que jeia sota un roure per protegir-se de la calor ardent del sol (roure és oak en anglès).

Oakley, una tecnologia high-tech

Avui la marca Oakley, que segueix una tecnologia punta, proposa ulleres per a tot tipus d’activitats outdoor i extremes. Així, s’entén la necessitat de posar-se unes bones ulleres, tant de sol com de vista.

Un look futurista

Les ulleres Oakley són un concentrat de les millors tecnologies. Vidres concebuts per a una millor visibilitat, faci el temps o l’ambient que faci, protecció ultraviolada òptima amb vidres progressius d’última generació, muntures de disseny per a un look futurista. Això és tot el que et proposa la teva botiga d’ulleres i òptica preferida d’Andorra!

Tingues estil i originalitat gràcies a la teva botiga d’ulleres i òptica d’Andorra

Com una armadura, un sentiment de protecció t’envairà un cop duguis les ulleres sobre el nas. Així estaràs a punt per llançar-te a l’aventura. La tecnologia HDO (high definition optics) garanteix la no-deformació de la imatge