POLAROID

Ulleres

EDWIN H LAND: L’INVENTOR DEL VIDRE POLARITZAT

L’investigador i inventor Edwin H. Land va fundar la famosa marca Polaroid el 1937. El seu objectiu era utilitzar un material polaritzant: Polaroid, que va inventar i patentar el 1929. La marca és pionera en el vidre polaritzador i es converteixo en una referència no només a el sector solar, sinó també en la fotografia. Descobreix la màgia de Polaroid al teu òptica andorrana duty free Pyrénées.

Les famoses ulleres Polaroid

Rematat amb lents anti-reflectants, amb les ulleres Polaroid és possible explorar la natura i veure la vida d’aquesta. La protecció i la innovació són les paraules clau en les lents polaritzades. Polaroid proporciona una òptima protecció contra els raigs UV per a una visió perfecta sense tenir en compte el medi ambient. No esperis més i vine a comprar les teves ulleres Polaroid més barates en l’òptica Pyrénées Andorra.

Vestir els ulls amb resistència solar i amb estil

Resistents i amb estil, les ulleres Polaroid vestiran la teva mirada en un instant, oferint una visió clara. A Polaroid, l’alta tecnologia es posa al servei de la moda. Per tant, les últimes innovacions com ara ulleres UltraSight o la termo fusió fan parlar d’ells, i amb raó. L’òptica de Pyrénées Andorra t’ofereix tota aquesta tecnologia i innovació a la seva botiga d’ulleres.

INNOVACIÓ COM ORDRE DE LES PARAULES

A Polaroid li agrada innovar i diversificar, i desperta la sorpresa amb cada nova creació. Negant a superar la moda, va crear la gamma de "Sota Chic" que té un èxit sense precedents amb els fashionistes, combinant la tecnologia avançada amb muntures vintage i glamour. Submergeix-te en l’univers de Polaroid gràcies a l’òptica andorrana Pyrénées.