PONS QUINTANA

Sabates Dona

La famosa marca de sabates de les Balears

Fundada per Santiago Pons Quintana l’any 1953, l’empresa creadora de sabates per a dones Pons Quintana treballa des de l’illa de Menorca (Balears) des de la seva creació.

Prop de l’univers de l’alta costura

Les sabates Pons Quintana combinen el savoir-faire i un plantejament que recorden els de l’alta costura, i volen donar una imatge femenina, actual i de gama alta. Cada temporada, la seva elegància excepcional s’adapta com per art de màgia a les tendències de cada moment que ens arriben del microcosmos de la moda.

Pons Quintana i la pell trenada

L’especialitat de les sabates Pons Quintana, la pell trenada i tallada d’una manera impecable, és una de les característiques principals de molts models. En trobaràs molts a la teva sabateria andorrana preferida! Una altra característica d’aquesta marca tan atractiva és la comoditat: segur que els talons ben compensats de Pons Quintana no et deixaran indiferent.

Pons Quintana ho té tot per seduir-te

Botines, ballarines, sabates de taló i sandàlies amb una distinció natural: les sabates Pons Quintana tenen una varietat de tons que sedueixen les fashionistes més experimentades.