RAY BAN

Ulleres

RAYBAN LA MARCA FAMOSA MUNDIALMENT

La marca Ray-Ban (raig prohibit) va ser fundada el 1937 per Bausch & Lomb. La història explica que un tinent de la força aèria, després de creuar l’Atlàntic en globus, va demanar al fabricant per fer-ne un parell d’ulleres panoràmiques i de protecció. Així van néixer les primeres ulleres Ray Ban. Deixa’t temptar per l’univers aviador de Ray Ban i compra les ulleres amb l’òptica de Pyrénées Andorra.

De pilots de avions de combat a la moda

Quan Ray Ban va dissenyar el seu primer model d’ulleres, van ser creades per a pilots de combat de la Força Aèria d’Estats Units com ulleres icòniques "aviador". L’èxit va ser enlluernador i avui dia tot l’exèrcit dels Estats Units està equipat amb el llegendari model.

Triomf de Ray Ban

La llegendària marca està experimentant un ascens triomfal quan les estrelles més grans del món es mostren amb el seu parell aviador. Des de llavors, Ray Ban constantment ha renovat i innovat per oferir-nos les tendències més agosarades de la tecnologia avançada dignes dels millors avenços globals. Descobreix una exclusiva selecció de models de Ray Ban en la teva òptica andorrana preferida i compra les ulleres més barates a Pyrénées.

RAY BAN SÍMBOL DE MODERNITAT

Avui en dia, Ray Ban simbolitza el refinament i la modernitat. Les línies netes, gravats discrets, una paleta monocromàtica matisat aquí i allà, acabats que ofereixen la més alta qualitat, un aspecte únic ... Ray Ban és tot alhora. La casa també és un emblema de la invenció de tècniques innovadores que prohibeixen els raigs ultraviolats i ofereixen tota una seguretat òptica impecable. Protegeix als teus ulls del sol amb les ulleres Ray Ban que podràs comprar més barat a la teva òptica de Pyrénées Andorra.