SCOTCH & SODA
SCOTCH & SODA

Scotch & Soda celebra l'esperit lliure d'Amsterdam. Infinitament optimistes, ens inspira la perspectiva liberal de la nostra ciutat natal, que defensa la individualitat, l'autenticitat i el poder de l'autoexpressió per crear l´únic, una actitud que es reflecteix en els nostres dissenys.

Connectant sense esforç el que s'esperava amb l'inesperat, les nostres col·leccions redefineixen la vestimenta diària. Ens atrevim a barrejar el clàssic i el contemporani, el color i la impressió, i la textura sobre la textura per oferir la nostra estètica autènticament Scotch & Soda. Basats en la practicitat i sempre acabats amb detalls sorprenents, els nostres dissenys optimistes són exclusivament nostres, perquè tu els facis teus.

Dissenyar roba bonica que et senti bé és una cosa. Però també imaginem un món en què ho estem fent bé. Una de les nostres principals prioritats és administrar el nostre negoci amb major sensibilitat cap al nostre planeta, prenent decisions més responsables cada dia que redueixin el nostre impacte ambiental.