SEIKO

Rellotges

Seiko una marca japonesa

Seiko va veure la llum al 1881 a Tòquio, Japó. El seu jove fundador de 22 anys, Kintaro Hattori, instal·la allí el seu petit taller de reparació de rellotge. Determinat a ser un creador pioner en la indústria rellotgera, sempre va vetllar per que Seiko fos una marca que proposa productes d’avantguarda. Descobreixi’ls a l’Espai rellotgeria andorrana de Pyrénées.

Una marca líder en la innovació tecnològica

Seiko ha fet de la recerca de tecnologies de puntes una prioritat. La marca mai va cedir el seu lloc de líder en la innovació tecnològica. Així, cada nova gamma de rellotge Seiko és una revolució tecnològica.

Seiko a la recerca de perfecció

Des de fa més de 130 anys, Seiko es compromet a oferir la perfecció tant al nivell de la innovació tècnica com sobre el disseny dels seus rellotges. Aquesta col·lecta de la quinta essència també es troba en el control únic de les 4 tecnologies rellotgeres: mecànica, quars, Kinetic i Spring Drive.

L’excel·lència del món rellotger

L’excel·lència Seiko, és també la sinergia entre tecnologia i tradició. Seiko ho va fer la seva paraula d’ordre i va patentar així i va portar al mercat mundial les seves primeres creacions entre les quals es troba: el 1r rellotge a quars, la 1a visualització numèrica LCD a 6 xifres, el rellotge que rep la televisió i des de fa poc, el 1r rellotge cronògrafa a GPS solar a la gent. Aquests productes estan disponibles a la botiga de rellotges de Pyrénées Andorra.