WOMEN’SECRET

Llenceria i bany

Women’Secret: un èxit fulgurant

La marca espanyola Women’Secret especialitzada en la llenceria femenina ha estat fundada al 1993 i pertany al grup tèxtil Cortefiel. En menys de 10 anys, l’ensenya es va exportar de manera fulgurant a través del món. Comptem avui més de 500 botigues Women’Secret repartides en 61 països.

L’estil Women’Secret

La jove i famosa marca de llenceria Women’Secret vol ser una marca global, oferint una àmplia gamma des sostenidors, pijames, accessoris i vestits de bany. El seu objectiu és oferir prestigi, glamur i modernitat a preus assequibles. Women’Secret sap com crear l’esdeveniment per les seves col·leccions per al dia de Sant Valentí i fins i tot per Halloween. Descobrir-ho durant les seves compres en els Grans Magatzems Pyrénées Andorra.

Moda i compromís humanitari

Navegant en el seu gran èxit, Women’Secret no dubta a comprometre amb missions humanitàries, com el càncer de mama o de la WWF. Això demostra que la moda i el luxe són compatibles amb el compromís humanitari.

So Glamour

Women’Secret no para de reinventar-se per crear una gamma per a les nenes, fragàncies i, recentment, va crear una línia per a Homes. Women’Secret és modern i original; així és com estrelles com Gwyneth Paltrow o Leonor Watling han dissenyat i van signar alguns models de la marca.