Trobi el departament a la Tercera planta dels vostres magatzems PyrénéesRestauració

Busques un bon restaurant a Andorra la Vella?

A Pyrénées trobaràs la millor oferta gastronòmica d’Andorra la Vella

Vols seure’t a taula i gaudir de plats per a un paladar exquisit, reunir-te amb els amics o els companys de feina en un àpat informal, o simplement fer un mos durant la teva jornada de shopping? Els Grans Magatzems Pyrénées t’ofereixen totes aquestes possibilitats en els tres restaurants que trobaràs al seu interior, entre els millors d’Andorra la Vella. El Bufet El Grill, La Bohème i La Terrassa et seduiran. Bon profit!


Bufet el Grill

Al restaurant El bufet el Grill Pyrénées Andorra, hi trobaràs el millor. Un bufet abundant i selecte perquè ningú es quedi amb gana!

Saber més

La Bohème

Obert tots els dies de la setmana i està ubicat als Grans Magatzems Pyrénées. Al restaurant La Bohème d’Andorra la Vella gaudiràs d’un àpat saludable o un brunch en un nou ambient elegant, bucòlic i càlid, al voltant de menús dietètics inèdits, i de productes naturals exclusius.

Saber més

La Terrassa

La Terrassa és una cafeteria que ofereix menjar «ràpid» de qualitat als visitants dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra (i a tots els públics) que volen fer un àpat ràpid o un petit mos.

Saber més