Pyrénées Més opcions per els seus desitjos!

Descobreix la proposta moda Home del mes

Necessita idees per composar “un look ideal“ ? El nostre equip de “PERSONAL SHOPPER“ us selecciona cada mes un look complet amb diferents articles i accessoris de la secció “home“ !

Descobreix la proposta moda Home del mes
Moda Home Proposta del mes
Trobi el departament a la Planta baixa dels vostres magatzems Pyrénées

Descobreix la proposta Pyrénées MODA HOME!

PROPOSTA “ESTIL BRIT“

És un look inspirat en la Gran Bretanya, en un estil dels anys vuitanta del segle passat que encara continua sent tendència. Destaca per la importància de les capes, les trinxeres i les parques folrades i multicolors. I també per les faldilles llargues i prisades, els vestits i els pantalons rectes i amples.
Els teixits d’aquest estil són els teixits de sarja, el teixit príncep de Gal·les, el vellut, els teixits acanalats i la pell.
Els colors d’aquest look són el camell i els grisos, i també fa servir quadres i brodats.

Jaqueta de punt Polo Ralph, amb cremallera, de color gris marengo i amb el logo al pit: 149 € / Armilla de niló Ralph Lauren, amb cremallera i amb farciment de plomes d’ànec blanc: 229 € /Camisa de cotó Ralph Lauren, amb quadres d’esport blau marí: 109 € / Mitjons HAPPY SOCKS estampats: 7,90 € / Sabates casual PERTINI, de pell i amb cordons: 169 € / Pantalons de pana gruixuda Polo Ralph, de cotó i elastà, de color gris mitjà: 139 € / Bandolera de pell PIQUADRO, de color blau marí: 269 €.
Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top