Pyrénées Més opcions per els seus desitjos!

Ets aficionada a la roba de marca? T’encantarà fer shopping Andorra!

Pyrénées Andorra ofereix les marques de roba més exclusives

Als Grans Magatzems Pyrénées Andorra, anar de shopping es presenta com un moment de plaer únic. Descobreix una selecció exclusiva de marques en què el luxe es barreja amb l’streetwear, el chic es barreja amb el rock i l’audàcia no coneix cap límit. I perquè la teva compra sigui inoblidable, Pyrénées te la lliura al teu hotel o a qualsevol adreça d’Andorra. No oblidis que pots pagar a crèdit amb la teva Targeta Pyrénées. Fanàtics de la moda: us hi esperem!

Ets aficionada a la roba de marca? T’encantarà fer shopping Andorra!
Moda Dona Les marques destacades
Trobi el departament a la Primera planta dels vostres magatzems Pyrénées

ESCADA SPORT

Escada Sport temporada 2017, shopping de roba a Andorra, tax free

L’estil pop art. David Hockney al teu armari

Quan vinguis al nostre centre per fer compres a Andorra, descobreix la col·lecció Escada Resort 2017, que s’inspira en l’estil únic del cèlebre artista de pop art David Hockney i la seva sèrie de fotos de piscines californianes de colors suaus. Els teixits s’han seleccionat amb rigor: llanes fines i delicades o també un setí elegant i lluminós que recorda els colors de les piscines.

Escada Sport: quan la moda convida a viatjar

La col·lecció primavera-estiu 2017 convida a viatjar i a l’exotisme. Amb colors càlids, les impressions gràfiques s’inspiren en elements que ofereixen un paisatge tropical. Algunes peces son úniques i s’han fet a mà, i també hi ha articles que trobaríem en un basar marroquí. Perquè destaquin més, s’han cosit diamants i maragdes als vestits i les camises.

1950, l’any zero: el renaixement de l’art… i de la moda

Presentat per Pyrénées, els teus Grans Magatzems a Andorra, la col·lecció Escada Sport 2017 s’ha inspirat igualment en el moviment "zero artístic", un autèntic cant a la llibertat individual que va sorgir l’any 1950.

RALPH LAUREN

Ralph Lauren o el dia a dia de la dona moderna

La famosa marca Ralph Lauren presenta la seva col·lecció primavera 2017 a la teva botiga de roba preferida d’Andorra. Compra roba RL i llueix l’estil atemporal americà. Dirigida a la dona moderna i dinàmica, aquesta nova gamma barreja el chic amb l’estil urbà.

Ralph Lauren, l’encarnació de l’estil americà atemporal

Des de la seva primera col·lecció de corbates amb la marca Polo l’any 1967, l’aventura de Raph Lauren es fusiona amb el seu estil de vida WASP, el qual inspirarà el dissenyador en moltes de les seves creacions. Avui dia, la marca, que ha seguit fidel al seu estil «So British», es distingeix per creacions modernes adaptades a totes les imatges i a tot tipus de gent.

Aprofita per fer shopping andorrà i canviar les normes de la moda amb la roba RL

No et pots perdre la col·lecció de Ralph Lauren durant les teves compres de roba a Andorra. La col·lecció primavera-estiu 2017 Ralph es distingeix per mostrar una elegància de carrer única. Des de sempre, el creador domina a la perfecció l’American way of legend.

Escoltar els desitjos de les dones per vestir-les millor

Ralph Lauren ens presenta una col·lecció d’estiu increïble que s’inspira a la llibertat on el sol sempre hi és present. Una autèntica invitació a l’exotisme lluny de la tristesa de la cuitat.

TOMMY HILFIGER

La moda Tommy Hilfiger a la teva botiga andorrana Pyrénées

«Les normes tradicionals de l’estil es dissipen cada dia i la gent d’avui dia busca roba que sigui confortable i lliure. Això em recorda el final dels anys 90, així que he intentat inspirar-me en elements de l’època per crear la col·lecció primavera-estiu 2017. Tots els looks alliberen els clàssics i conserven la nostra firma atrevida i cool.» Tommy Hilfiger.

L’estil flower power deTommy Hilfiger

Tommy Hilfiger evoca la felicitat i l’optimisme, com un cant al flower power destinat al somni. Algunes peces de la línia combinen l’estil chic lliure, el preppy i l’sportwear elegant.

L’elegància lliure reinventada

El creador és fidel a la seva visió lliure i esportiva dels grans clàssics americans amb un twist modern i lleuger. Vine i descobreix-la quan estiguis de shopping per Andorra.

Una col·lecció west coast per a un estil rústic

L’ambient chic, street i flower power de la col·lecció primavera-estiu 2017 de Tommy Hilfiger revela una atmosfera particular, la nostàlgia de la Califòrnia dels anys setanta. Disponible als Grans Magatzems Pyrénées, a Andorra.

MICHAEL KORS

Michael Kors: l’obsessió per la moda, una herència familiar

La seva fama internacional, Mickael Kors ho deu tot a la seva educació, envoltat de gent acostumada al món de la moda. El dissenyador d’accessoris i prêt-à-porter de luxe. Va crear la seva societat epònima al començament dels anys 80.

Michael Kors a les ciutats més grans del món

Les botigues Michael Kors estan presents a les ciutats més prestigioses del món, s’han desmarcat de l’univers del luxe i de la moda barrejant aspectes a primera vista incompatibles. Va saber així divinament harmonitzable la lluentó al subtil, el sexy al savi i el luxós a l’ultrasimple.

El rei de la roba esportiva de molt bon gust

Michael Kors es coneix també com el "Rei de la roba esportiva". El dissenyador utilitza talls simples i colors sobris per a creacions pràctiques que es barregen fàcilment. Ho trobaràs a la botiga de moda dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra!

Un filantrop que suscita l’admiració

Malgrat un imperi florent, el famós dissenyador sempre està invertint en obres de caritat. Premiat per la seva visió filantròpica i premiat diverses vegades en el món de la moda, Michael Kors té el respecte i l’admiració de milions de persones.

 • Pyrénées Femme Ralph Lauren
 • Pyrénées Femme Michael Kors
 • Pyrénées Femme Maillots de bain
 • Pyrénées Femme Lingerie
 • Pyrénées Femme Maillots de bain
 • Pyrénées Femme Lingerie
 • Pyrénées Femme Mode
 • Pyrénées Femme Mode
 • Pyrénées Femme Mode
 • Pyrénées Femme Ambiance
 • Pyrénées Femme Escada
 • Pyrénées Femme Ralph Lauren
 • Pyrénées Femme Tommy Hilfiger
 • Pyrénées Femme Tommy Hilfiger 2
 • Pyrénées Femme Chaussures
 • Pyrénées Femme Chaussures 2
 • Pyrénées Femme Chaussures 3
Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top