Pyrénées Més opcions per els seus desitjos!

Nota legal

Nota legal
ca Nota legal

Propietat / Editor
Pyrenees.ad és una web editada per Pyrénées, S.A i publicada sota la direcció de Joaquim Serrahima Arbestain (Responsable de les publicacions). El conjunt de la web
pyrenees.ad, pàgines i continguts, són propietat de la societat Pyrénées. S.A.
Per a més informació podeu consultar la web: http://www.pyrenees.ad

Contacte administratiu de pyrenees.ad : publicitat@pyrenees.ad

Pyrénées, S.A
Director de la publicació : Joaquim SERRAHIMA ARBESTAIN
Domicili social : Avda Meritxell - Andorra la vella - Principat d’Andorra
Correu electrònic : publicitat@pyrenees.ad

Allotjament web
Pyrenees.ad està allotjada en els servidors de la societat SARL GANDI SAS.
Per a més informació, podeu consultar la web: http://www.gandi.net.
Per contactar amb l’empresa, utilitzi el correu electrònic següent: direction@gandi.net.
Pyrénées, S.A declina qualsevol responsabilitat derivada de la interrupció eventual de
pyrenees.ad i dels seus serveis.

GANDI SAS SARL
Domicili Social : 63-65 boulevard Massena - 75013 Paris - França
Telèfon : +33 (0)170377661
Correu electrònic : direction@gandi.net

Concepte / Creació
El conjunt de la web pyrenees.ad, concepció, carta gràfica i aplicacions, han estat creats i desenvolupats per Web Factory Andorra. Per a més informació, podeu consultar la web: http://www.web-factory-andorra.com.
Si desitja contactar amb Web Factory Andorra, utilitzi l’adreça de correu electrònic següent : ebarse@webfactoryandorra.com.

L’Agència Web Factory Andorra, S.L
Domicili Social : Av. Meritxell, nº 9, 3-1, AD500 / Andorra la Vella
Telèfon : +376 860 506
Correu electrònic : ebarse@webfactoryandorra.com

Funcionament de la web

Les pàgines i el contingut de la web han estat generats amb la plataforma lliure SPIP, distribuïda sota llicència GNU / GPL (General Public License). Aquesta plataforma és de lliure accés i pot servir a la creació de qualsevol web. Per a més informació, consulti la web: spip.net.

Continguts i drets de reproducció

En aplicació de la normativa vigent i, excepte menció explicita contrària, el conjunt de continguts de la web (text, imatges, vídeos i qualsevol altre media) queden protegits pels drets d’autor.
Queda estrictament prohibida qualsevol reproducció, total o parcial, dels continguts de les pàgines de la web sense autorització expressa de Pyrénées, S.A.

© Copyright 2017 Pyrénées, S.A | Tots els drets reservats.

Protecció de dades
De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, relativa a la protecció de dades personals, els usuaris del lloc web pyrenees.ad queden informats del següent:
Amb la finalitat d’oferir un millor servei i facilitar la navegació, el número de pàgines vistes, el nombre de visites, així com l’activitat dels usuaris en el lloc web i la freqüència d’utilització d’aquest seran objecte d’anàlisi. El web disposa d’un mòdul d’enregistrament dels usuaris, dels contactes, de concursos i campanyes màrqueting que recullen dades personals dels usuaris i els integra en el fitxer CLIENTS gestionat i custodiat per Pyrénées, S.A. Si un usuari participa en algun dels procediments esmentats, concursos o campanyes, Pyrénées, S.A conservarà les seves dades de caràcter personal prenen les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb la legislació aplicable.
En aquest cas, l’usuari podrà exercir els seus drets i, en particular, el dret d’accés, rectificació, oposició i supressió de les seves dades personals, així com revocar el consentiment donat a la cessió de les seves dades.

Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top