Pyrénées Més opcions per els seus desitjos!

Compra un vehicle als Grans Magatzems Auto Pyrénées

Vols comprar-te un vehicle a Andorra? Benvingut als Grans Magatzems Automobils Pyrénées. Com a concessionari oficial i taller mecànic, t’oferim el motor o el cotxe dels teus somnis al millor preu, de manera ràpida i fàcil, gràcies a una àmplia gamma de serveis.

Compra un vehicle als Grans Magatzems Auto Pyrénées
Automoció L'Automòbil by Pyrénées

Comprar un vehicle a Pyrénées Automòbil Andorra és ben fàcil!

Quatre maneres de comprar-te un vehicle a Andorra amb Pyrénées

Automòbils Pyrénées, Pyrénées Motors, Cars Pyrénées o Pyrénées Heracles Industrials

Pyrénées ofereix la venda de vehicles a través de les companyies següents:

  • Automòbils Pyrénées: ofereix les prestigioses marques Mercedes-Benz, Smart, Citroën, Suzuki, Groupe Piaggio, Sym, Volta, Scutum, motos Suzuki i vehicles d’ocasió.
  • Pyrénées Motors: ofereix les marques BMW, MINI, BMW Motorrad i MV Augusta.
  • Cars Pyrénées: ofereix les marques Jaguar i Land Rover.
  • Pyrénées Hèracles Industrials: ofereix les marques Mercedes-Benz, Fuso, IVECO i Piaggio. Distribuidors oficials de maquinària: Jungendrich, Jonhston. Agents i taller autoritzat de: New Holland, Case Construccion, Boschung, Bucher, Meiller Kipper i Holder.

Amb la nostra Divisió d’Automoció, comprar un vehicle a Andorra és ben fàcil!

Pyrénées Andorra-Divisió d’Automoció és un concessionari oficial per a la compra de vehicles, motos, furgonetes, i vehicles industrials a Andorra. Als grans magatzems imprescindibles del Principat oferim també un servei postvenda per satisfer les necessitats dels nostres clients amb la màxima qualitat.

Disposem d’un departament de vehicles d’ocasió i semi-nous amb una àmplia gamma de marques i tipologies de vehicles. Tot el nostre estoc el publiquem i actualitzem regularment a la nostra pàgina web de vehicles d’ocasió.

També cal destacar el nostre departament de peces de recanvi originals per a totes les marques que representem, així com tots els productes i accessoris relacionats.

El nostre servei postvenda t’ofereix serveis addicionals, com ara els següents:

  • Contracte de manteniment per al teu vehicle.
  • Paquets de preus tancats.
  • Serveis de cortesia (VIP Shuttle).
  • Lloguer de vehicles.
  • Servei de revisió Pre-ITV

Solucions de finançament amb Societat Financera Pyrénées

També cal destacar el nostre servei de préstec: Societat Financera Pyrénées et proposa diverses ofertes de finançament i pagament fraccionat per a la compra del teu vehicle en Andorra.

Tot al teu establiment andorrà de l’automòbil a la nostra Divisió d’Automoció.

Marques que representa Pyrénées Andorra-Divisió d’Automoció

Turismes

En la gamma de turismes, la nostra Divisió d’Automoció representa vuit marques: sis marques premium (Mercedes-Benz, Smart, BMW, MINI, Jaguar i Land Rover) i dues marques generalistes (Citroën i Suzuki), dels quals som concessionari i taller oficial.

A més, Pyrénées Auto Andorra ven vehicles d’ocasió de quilòmetre zero amb servei de manteniment. Aquest servei inclou una àmplia gamma de marques i vehicles que actualitzem periòdicament al nostre lloc web.Al nostre departament de vehicles d’ocació, donem la possibilitat al client de recomprar el seu cotxe.

Motos

El 23 de febrer de 2017, vam inaugurar el nostre nou concessionari de motos multimarca, situat just al costat del concessionari de Mercedes-Benz. Hi trobaràs en exposició una àmplia gamma de motos (trail, scooter, naked...) i accessoris (cascs, samarretes...).

Vehicles industrials i comercials

La nostra secció de vehicles industrials pertany a la societat Pyrénées Hèracles Industrials. Ofereix un gran ventall de vehicles, com ara furgonetes, camions, màquines especials per a la construcció, l’agricultura, el manteniment urbà, etc.

També t’oferim servei postvenda de les marques que disposem.

Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top