Pyrénées Més opcions per els seus desitjos!

Compra un vehicle als Grans Magatzems Auto Pyrénées

Vols comprar-te un vehicle a Andorra? Benvingut als Grans Magatzems Automobils Pyrénées. Com a concessionari oficial i taller mecànic, t’oferim el motor o el cotxe dels teus somnis al millor preu, de manera ràpida i fàcil, gràcies a una àmplia gamma de serveis.

Compra un vehicle als Grans Magatzems Auto Pyrénées
Automoció L'Automòbil by Pyrénées

Comprar un vehicle a Pyrénées Automòbil Andorra és ben fàcil!

Quatre maneres de comprar-te un vehicle a Andorra amb Pyrénées

Automòbils Pyrénées, Pyrénées Motors, Cars Pyrénées o Pyrénées Heracles Industrials

Pyrénées ofereix la venda de vehicles a través de les companyies següents:

 • Automòbils Pyrénées, que ofereix les prestigioses marques Mercedes-Benz, Smart, Citroën, Suzuki, Groupe Piaggio, Sym, Volta, Scutum, motos Suzuki i vehicles d’ocasió.
 • Pyrénées Motors, que ofereix les marques BMW, MINI, BMW Motorrad i MV Augusta.
 • Cars Pyrénées, que ofereix les marques Jaguar i Land Rover.
 • Pyrénées Hèracles Industrials, que ofereix les marques Mercedes-Benz, Fuso, IVECO i diferents marques de vehicles industrials i vehicles de carretera.

Amb Pyrénées Automòbil, comprar un vehicle a Andorra és ben fàcil!

Grans Magatzems Auto Pyrénées és un concessionari oficial per a la compra de vehicles a Andorra. Als grans magatzems imprescindibles del Principat oferim també un servei postvenda per satisfer les necessitats dels nostres clients amb la màxima qualitat.

També cal destacar el nostre departament de peces de recanvi originals per a totes les marques que representem, així com tots els productes i accessoris relacionats.

El nostre servei postvenda t’ofereix serveis addicionals, com ara els següents:

 • Contracte de manteniment per al teu vehicle.
 • Preus i tarifes fixos.
 • Serveis de cortesia.
 • Lloguer de vehicles.
 • Servei ITV
 • Emmagatzematge de pneumàtics, entre d’altres.

Solucions de finançament amb Societat Financera Pyrénées

També cal destacar el nostre servei de préstec: Societat Financera Pyrénées et proposa diverses ofertes de finançament i pagament fraccionat per a la compra del teu vehicle en Andorra.

Tot al teu establiment andorrà de l’automòbil Pyrénées!

Marques que representa Pyrénées Andorra

Turismes

En la gamma de turismes, Pyrénées Auto Andorra representa vuit marques: sis marques premium (Mercedes-Benz, Smart, BMW, MINI, Jaguar i Land Rover) i dues marques generalistes (Citroën i Suzuki), per a les quals els Grans Magatzems fan de concessionari i taller.

A més, Pyrénées Auto Andorra ven vehicles d’ocasió de quilòmetre zero amb servei de manteniment. Aquest servei inclou una àmplia gamma de marques i vehicles que actualitzem periòdicament al nostre lloc web.

També t’oferim la possibilitat de comprar-te el teu cotxe vell.

Motos

El 23 de febrer de 2017, Pyrénées Auto Andorra va inaugurar un nou concessionari de motos multimarca. Està situat just al costat de l’espai concessionari de Mercedes-Benz. Hi trobaràs una exposició d’una àmplia gamma de motos i accessoris (cascs, camises, botes, etc.)

Vehicles industrials i comercials

La nostra secció de vehicles industrials pertany a la societat Pyrénées Hèracles Industrials. Ofereix un gran ventall de vehicles, com ara furgonetes, camions, màquines especials per a la construcció, l’agricultura, el manteniment urbà, etc.

D’una banda, tindràs accés a la concessió de vehicles industrials per a professionals i, de l’altra, al servei d’atenció al client més tradicional.

Els Grans Magatzems Auto Pyrénées Andorra promouen marques de les que són distribuïdors oficials i altres per a les que actuen com a revenedors i taller.

Servei postvenda de l’establiment d’automòbils: imprescindible a Andorra

Servei oficial postvenda

Si has comprat el teu vehicle al nostre concessionari d’Andorra, posem a la teva disposició els nostres tallers oficials que, en funció de cada marca, es divideixen en quatre empreses:

 • Automòbils Pyrénées rep els vehicles de les marques Mercedes-Benz, Smart, Suzuki i Citroën.
 • Pyrénées Motors rep les marques BMW, MINI, BMW Motorrad i les altres marques de motos que venem.
 • Cars Pyrénées rep les marques Jaguar i Land Rover.
 • Pyrénées Hèracles Industrials rep tots els vehicles comercials, com ara furgonetes, camions i diverses màquines professionals.

Taller i vehicles d’ocasió

Portar el teu vehicle a un dels tallers de l’automòbil Pyrénées Andorra només té avantatges:

 • A Pyrénées Automòbils Andorra t’oferim el millor servei de manteniment i postvenda.
 • Els nostres experts reben formació contínua a les escoles tècniques de les nostres marques.
 • El temps que es dedica a cada reparació es defineix i s’optimitza.
 • Els nostres tallers disposen d’eines específiques per al teu model de cotxe o moto.
 • Oferim finançament de la reparació segons les necessitats del client.
 • Oferim contractes de manteniment i revisió. Revisió prèvia ITV per 79 €: revisem el vehicle i el portem a l’ITV. D’aquesta manera, t’estalvies temps i diners ja que evites sorpreses desagradables i els imprevistos que puguin sorgir durant la inspecció.

Pots demanar cita per telèfon o en línia cliquant aqui

Pyrénées Andorra també té un departament de peces de recanvi on podràs trobar peces, accessoris i altres productes per a cada marca que representa l’establiment de l’automòbil andorrà Pyrénées.

Vehicles d’ocasió

Vols comprar un vehicle d’ocasió a Andorra? També disposem d’un departament de venda de vehicles d’ocasió i seminous amb una àmplia gamma de marques i tipus de vehicles: cotxes, motos, furgonetes, camions.

Si vols comprar-te un cotxe a Andorra, has de saber que posem a disposició del públic tot el nostre estoc a través del nostre lloc web. També pots visitar directament els nostres concessionaris.

Departament de vehicles d’ocasió i seminous

Lloc:
C/ Prat de la Tresa, s/n
AD600 Sant Julià de Lòria

Departament comercial
Tel.: 880 700
Correu electrònic: vo.pyrenees@pyrenees.ad
Lloc web: www.pyrenees.ad/vo

Serveis addicionals

En el departament de l’automòbil dels Grans Magatzems Pyrénées a Andorra, t’oferim diversos serveis addicionals, com ara els següents:

 • Servei gratuït: si deixes el teu vehicle en un dels nostres tallers i no tens mitjà per tornar, el nostre servei de transport VIP et portarà a l’adreça que vulguis.
 • Lloguer de vehicles: si durant la reparació del vehicle, el client no té cap mitjà de locomoció, disposem de vehicles de substitució de les nostres marques. La tarifa és de 20 € + IGI al dia.
Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top