Pyrénées Més opcions per els seus desitjos!

Botiga d’interiors i llar de Pyrénées Andorra

Accessoris d’ordenació, objectes de disseny, petits mobles funcionals... els Grans Magatzems Pyrénées t’ofereixen una selecció exclusiva d’accessoris de distribució i decoració d’interiors a un preu irresistiblement andorrà. La botiga Pyrénées Andorra t’ofereix les millors marques: Coincasa, Cristel, Sylvie Thiriez, etc. A més de l’assessorament expert del nostre equip i d’uns preus increïbles, gaudiràs dels millors serveis i avantatges: servei postvenda, bescanvi, reemborsament, solucions de finançament, assessorament d’experts, aparcament privat, personal shopper, etc.

Botiga d'interiors i llar de Pyrénées Andorra
La Llar Les marques destacades
Trobi el departament a la Tercera planta dels vostres magatzems Pyrénées

Les grans marques, a la botiga de llar i decoració de Pyrénées Andorra

COINCASA

CoinCasa, la teva botiga de llar i decoració a Pyrénées Andorra!

CoinCasa és una marca italiana d’objectes de decoració i distribució d’interiors. La franquícia institucional a Itàlia es va fundar l’any 1962 i cada cop exporta més a l’estranger. Tanmateix, en tota la Península Ibèrica no hi ha cap altra franquícia CoinCasa, llevat de la d’Andorra. Aquesta marca es troba disponible al millor preu a la teva botiga de decoració preferida d’Andorra!

Estil CoinCasa

CoinCasa s’inspira en els matisos, els costums i les cultures d’arreu del món per crear un caleidoscopi de colors que afegeix un toc de home living a la italiana. Des de les teles bigarrades per a mobles fins a les vaixelles i els objectes de decoració provinents de tot el planeta, amb els seus articles CoinCasa et convida a gaudir del viatge i l’exotisme.

La dolce vita dins teu

CoinCasa crea i escull les seves col·leccions inspirant-se en les darreres tendències d’arreu del món, però sempre amb un toc italià. Els dissenyadors de la marca tenen cura dels detalls. La dolce vita també són interiors personalitzats amb un estil tradicional revestit d’una elegància contemporània.

Talent italià

El secret de l’èxit de CoinCasa rau en la tradició, el savoir-faire i les textures innovadores amb un disseny exclusiu. Des d’ara, tothom pot acolorir i decorar amb elegància els interiors, perquè té el talent italià al seu abast.

CRISTEL

La fabulosa història de Cristel

Cristel és una marca francesa d’articles de cuina d’alta gamma fundada l’any 1826 pels germans Japy que va fer fallida l’any 1979. Fou llavors quan l’empresa va quedar en mans d’un grup d’empleats que no es resignaven que desaparegués. A poc a poc, Cristel es va anar reorientant cap a la fabricació d’estris inoxidables d’alta gamma.

Cristel, del mànec mòbil als mobles de cuina

En els seus inicis, Cristel fabricava cassoles inoxidables amb un mànec mòbil, però el temps i l’apropiació del seu savoir-faire la van obligar a diversificar-se, així que, avui dia, fabrica tot tipus d’estris pràctics, robustos i ergonòmics. La botiga andorrana Pyrénées adora Cristel!

El savoir-faire francès a la vostra botiga de la llar a Andorra

La marca Cristel és tota una institució a França. Atès que els seus estris tenen una durada il·limitada, hi ha moltes llars amb articles de Cristel. La reputació de l’empresa es basa en la invenció dels articles de cocció amb mànec mòbil.

Estris per a tota la vida!

Avui dia, les cassoles i la resta d’estris de Cristel estan garantits per a tota la vida. D’aquesta manera, més del 90% dels articles culinaris tenen l’etiqueta «origen francès garantit», la qual demostra que el savoir-faire francès no ha perdut gens ni mica de la seva grandesa. Per comprovar-ho en mida natural, visita la teva botiga de decoració i llar preferida d’Andorra!

 • Pyrénées Maison 9
 • Pyrénées Maison 8
 • Pyrénées Maison 1
 • Pyrénées Maison 2
 • Pyrénées Maison Coin Casa 2
 • Pyrénées Maison 3
 • Pyrénées Maison 7
 • Pyrénées Maison Riedel
 • Pyrénées Maison 6
 • Pyrénées Maison 4
 • Pyrénées Maison 5
 • Pyrénées Maison 10
 • Pyrénées Maison 11
Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top