Pyrénées Més opcions per els seus desitjos!

Bijuteria a Andorra, joies de luxe: Grans Magatzems Pyrénées

Busques una bijuteria a Andorra per comprar joies de luxe a un preu més econòmic? Al centre d’Andorra la Vella, la bijuteria dels Grans Magatzems Pyrénées ofereix una selecció exclusiva de les millors col·leccions de joies de luxe de les marques més importants: Cartier, Gucci, Hamilton, Montblanc o Tag Heuer. Anells, arracades, collars, braçalets i altres joies amb pedres precioses incrustades, a preus irresistiblement andorrans. La Bijuteria Pyrénées Andorra et proporciona la millor compra de joies amb els serveis de més qualitat: bescanvis, reemborsaments, servei postvenda, solucions de finançament, aparcament privat, personal shopper, etc.

Bijuteria a Andorra, joies de luxe: Grans Magatzems Pyrénées
Luxe Les marques destacades
Trobi el departament a la Planta baixa dels vostres magatzems Pyrénées

CARTIER

Patrimoni familiar

Fundada l’any 1847 a París per Louis-François Cartier, la casa Cartier crea joies, rellotges, bosses i molts altres accessoris. Louis, el nét del fundador, fou qui començà a cimentar el prestigi de l’empresa, que ben aviat va agafar renom internacional.

Fama universal

Cartier va desplegar el seu talent únic en els ornaments de les personalitats de la reialesa i les celebritats, una publicitat internacional que li va portar una fama universal, encapsulada en la imatge de Liz Taylor amb un collar de diamants Cartier.

Estetes i pioners

Amb les seves creacions modernes, vives i de formes estilitzades, Cartier es una precursora de l’Art Déco. L’any 1910, la casa va dissenyar el motiu «Pantera», que ben aviat esdevindria la seva creació més emblemàtica.

Bijuteria Cartier de Pyrénées Andorra

L’art, atrevit per naturalesa, contribueix a l’evolució del món i Cartier, artista pioner del luxe, n’és l’encarnació legítima. Posseïdor d’una curiositat incansable i incapaç de mantenir-se dins dels camins fressats, va cercar les seves idees genials a les civilitzacions antigues. A més, el seu caràcter intrèpid el va dur a inspirar-se en els vehicles de combat per crear el seu fabulós rellotge «Tank».

GUCCI

La història d’una dolce vita

Guccio Gucci va obrir la seva primera botiga de marroquineria l’any 1921 i ben aviat es va especialitzar en el món eqüestre, per la qual cosa el logotip de la casa representa un mos i un estrep.

De la marroquineria a la joieria de luxe

A poc a poc, Gucci es va anar interessant per la joieria de luxe i va començar a crear peces per il·lustrar un savoir-faire tan meticulós com sorprenent. Deixa’t meravellar pels diamants resplendents, les maragdes amb forma d’animal i els penjolls d’or rosa de 19 quirats amb motius enlluernadors.

El romanticisme de l’alta joieria

La casa Gucci és sinònim d’elegància, delicadesa i poesia, però alhora Gucci també significa desvergonyiment, modernitat i excentricitat. L’art de l’alta joieria apareix fins en el detall més minúscul de les seves creacions. Pyrénées Andorra estima les joies Gucci!

Les joies Gucci, al teu abast a Andorra, a la Boutique de Joieria de Pyrénées

La combinació entre l’esperit excèntric i un imaginari de fantasia són la clau de l’èxit de la casa Gucci. D’aquesta manera, descobrim formes animals o vegetals tallades en pedres resplendents i combinades amb ors grocs o roses.

Compra les teves joies Gucci a la Bijuteria Pyrénées Andorra

Descobreix l’univers de les joies Gucci a Andorra amb els Grans Magatzems Pyrénées. Gaudeix de la millor compra de joies aprofitant els serveis d’alta gamma i descobreix l’essencial de la col·lecció de joies Gucci a un preu andorrà! Si esculls Pyrénées per a la teva compra, també tindràs al teu abast molts serveis i avantatges: servei postvenda, bescanvi, reemborsament, solucions de finançament, aparcament privat, personal shopper, etc.

HAMILTON

RELLOTGE DE LUXE DE HAMILTON

La famosa companyia de rellotges de luxe nord-americà Hamilton va néixer el 1882 a Pennsylvania. Aviat es va establir com una marca de referència, en particular en el món del cinema i de l’aviació americana. A poc a poc, Hamilton personifica rellotges de luxe i és avui dia un jugador important en la indústria de la moda. Descobreix els seus models icònics al teu rellotgeria de luxe Pyrénées Andorra.

Una marca de prestigi

Assolir prestigi internacional, Hamilton dissenya models innovadors com el primer rellotge elèctric en el món de Ventura. Aquesta estrella-rellotge adorna els canells d’estrelles internacionals com Elvis Presley. Hamilton confirma la seva posició de lideratge en la creació del cronògraf i la famosa pantalla LED rellotge. La joieria i rellotgeria de luxe de Pyrénées Andorra et procura a aquests productes únics.

Hamilton luxe i moda al cinema

Impulsat a la gran pantalla, Hamilton està gaudint d’un èxit sense precedents en el món de la moda i del cinema. Una forta identitat, una precisió avançada i materials innovadors el col•loquen entre els líders en la rellotgeria d’alta gamma. Llueix aquesta combinació d’elegància i innovació gràcies al la teva rellotgeria andorrana preferida.

CONQUERIR MÓN

La marca ha conquistat el món amb la imposició d’un estil patriòtic americà. Hamilton està en la història, proveint a l’Exèrcit dels Estats Units des de 1914. Per la seva destacada innovació, la marca està activament implicada en la modernització i el desenvolupament tecnològic del país. Quan va inventar el cronògraf ferrocarril, va participar en la resolució d’una important plaga mundial: l’accident de tren. No esperis més i compra el teu rellotge més barat Hamilton a la rellotgeria de Pyrénées Andorra!

MONTBLANC

MONTBLANC UNA MARCA MOLT ACLAMADA

Montblanc va néixer a Alemanya el 1858. La marca és considerada un valor segur en tot el món no només per les seves plomes, sinó també per les seves rellotges innovadors i d’alta gamma. Avui dia, els rellotgers de Montblanc perpetuen aquest art a la perfecció, creant veritable obra mestres. La joieria i rellotgeria de luxe de Pyrénées Andorra et permet explorar l’univers de Montblanc i triar la peça que més et convingui.

Montblanc i la rellotgeria suïssa

Els rellotges de Montblanc fan part de l’art de la rellotgeria suïssa, els seus tallers es troben en territori helvètic. Artesania i rendiment tecnològic reflecteixen els valors intrínsecs de la marca. Els mestres rellotgers dissenyen meticulosament peces excepcionals, la majoria d’edició limitada o de model únic. Deixa’t temptar per un d’aquests models únics exposats en el teu rellotgeria de luxe andorrana preferida!

Una marca excepcional a descobrir en el teu joieria de luxe andorrana

Montblanc és l’art suprem de la rellotgeria de luxe i es compromet cada dia per preservar i augmentar la seva experiència en el desenvolupament de tecnologies innovadores. No obstant això, no es tracta d’oblidar l’art de la rellotgeria que és essencial per a la filosofia de Montblanc. Pyrénées Andorra i el seu rellotgeria de luxe s’acorda amb els valors de la casa Montblanc i t’ofereix les seves millors models, mostra de l’artesania rellotgera més pura.

LA REVOLUCIÓ DELS RELLOTGES

Montblanc va revolucionar la rellotgeria amb cada llançament de producte. És única ja que concedeix una gran importància al component humà que representa la mateixa passió dels artesans creatius. Quan la seva experiència en alta tecnologia s’uneix a l’art de la rellotgeria suïssa, Montblanc mostra el seu profund respecte i al mateix temps el sublim. Per descobrir aquests productes incomparables i a preus duty free, visita la joieria de luxe de Pyrénées Andorra.

 • Pyrénées Luxe Montblanc
 • Pyrénées Luxe Tag Heuer
 • Pyrénées Luxe Tag Gucci
 • Pyrénées Luxe Hamilton
 • Pyrénées Luxe Hamilton 2
 • Pyrénées Luxe Gucci 2
 • Pyrénées Luxe Montblanc 2
 • Pyrénées Luxe Montblanc 3
 • Pyrénées Luxe Montblanc 4
 • Pyrénées Luxe Tage Heuer
 • Pyrénées Luxe Tag Heuer 3
 • Pyrénées Luxe Gucci 3
Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top