Pyrénées Més opcions per els seus desitjos!

Una botiga d’electrodomèstics a Andorra?

Per comprar electrodomèstics a Andorra, els Grans Magatzems Pyrénées han escollit les millors marques: Dyson, iRobot, Philips, Rowenta, etc. Aparells d’una enorme qualitat elaborats per les principals marques del sector, al teu abast per preus increïbles! En ple centre d’Andorra la Vella, la botiga d’electrodomèstics de Pyrénées t’ofereix els millors serveis i avantatges: servei postvenda, bescanvi, reemborsament, promocions, operacions especials, solucions de finançament, assessorament d’experts, aparcament privat, personal shopper, etc.

Una botiga d'electrodomèstics a Andorra?
Electrodomèstics Les marques destacades
Trobi el departament a la Planta baixa dels vostres magatzems Pyrénées

Marques a bon preu a la botiga d’electrodomèstics de Pyrénées Andorra

DYSON

Dyson, pur estil britànic

L’empresa Dyson, presidida per James Dyson, es va fundar a Anglaterra l’any 1991. Dedicada fonamentalment a la fabricació d’assecadors de mans, ventiladors i aspiradors, Dyson es va consagrar amb la invenció de l’aspirador sense bossa de separació ciclònica.

L’impuls de Dyson

El principal motor de l’empresa es la persistència de James Dyson. Avui dia, els centres i laboratoris de recerca de Dyson s’han multiplicat i l’empresa disposa de més de 2.500 enginyers que treballen per crear productes cada cop més innovadors i eficaços.

Líder mundial del sector dels electrodomèstics

La marca Dyson ha esdevingut ràpidament el líder mundial del sector dels aparells electrodomèstics. Les seves gammes s’han anat ampliant i, avui, la marca ofereix un autèntic arsenal d’aparells electrodomèstics d’alta gama que van des d’aspiradors sense bossa a rentadores, passant per assecadors de mans.

Electrodomèstics Dyson als Grans Magatzems Pyrénées Andorra

Malgrat els disgustos que li ha donat la manca d’escrúpols de la competència, Dyson crea entitats arreu del món, amb la qual cosa augmenta la seva capacitat de seducció i obté nombrosos premis en l’àmbit de la innovació i la recerca. La botiga d’electrodomèstics de Pyrénées Andorra t’ofereix els aparells més eficaços i innovadors de la marca Dyson a un preu exempt d’impostos. Descobreix l’univers Dyson a la teva botiga d’electrodomèstics a Andorra!

iROBOT

Història d’iRobot

L’empresa iRobot fou fundada als Estats Units i està especialitzada en la creació de robots. En un primer moment, creava robots militars, com per exemple vehicles per al combat terrestre sense pilot o submarins no tripulats. L’objectiu de l’empresa era inventar màquines i robots que limitessin el nombre de baixes humanes.

iRobot: robots per a la llar

Amb els anys, la marca iRobot va començar a fabricar també robots domèstics i ben aviat es va donar a conèixer arreu del món amb l’avui popularíssim robot aspirador Roomba.

Tecnologia punta a la llar

Avui dia, iRobot fabrica fins i tot joguines com el Dirt Dog, un robot educatiu per als més petits. Passar de l’entorn militar al domèstic suposa un gir de 180° que demostra tot l’enginy i el savoir-faire d’iRobot.

Una experiència reconeguda arreu del món

Avui dia, iRobot és l’empresa més important del món en el sector de la robòtica de consum massiu. Els productes d’iRobot evolucionen constantment per fer la vida del comprador més confortable.

Electrodomèstics iRobot als Grans Magatzems Pyrénées Andorra

Els aparells iRobot es troben disponibles a preus increïbles a la teva botiga d’electrodomèstics dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra.

PHILIPS

LA HISTÒRIA PHILIPS

La marca sueca Philips ha estat fundada el 1891 a Amsterdam pels germans Gerard i Anton Philips. És un dels grups més grans d’electrodomèstics, d’equips mèdics i d’il•luminació al món. Avui, la societat dona feina a més de 110 000 persones a través del món i és representada en més de seixanta països.

Actor principal de la revolució industrial

A principis del segle 20, Philips participa a l’efervescència de la revolució industrial en ser un jugador important en el desenvolupament de les tecnologies modernes. Aquest domini de les noves tecnologies condueix a la creació de la primera televisió en 1926.

La perfecció Philips

Després d’haver introduït els laboratoris d’investigació ultra sofisticats i de vanguardi, Philips sabia que havia demostrat des de la seva creació, la qualitat excepcional dels seus dispositius i productes. Des de la seva creació, la marca es reflecteix en la llista de la majoria de les empreses d’electrodomèstics fiables del món.

UNA MARCA PIONERA EN EL MÓN DELS ELECTRODOMÈSTICS

Pionera en el domini dels electrodomèstics, la marca Philips investeix una part important de la seva activitat en la innovació. La marca crea l’esdeveniment a cada llançament d’un dispositiu i revoluciona l’univers dels electrodomèstics. Innova així creant productes d’alta tecnologia com ara els dispositius connectats, a descobrir a la Botiga Electrodomèstics de Pyrénées Andorra.

ROWENTA

ROWENTA un centenari jove i modern

Centennial, la marca Rowenta extreu la seva reputació de lleialtat de les seves arrels alemanyes. Fundada per Robert Weintraud tenia la intenció de proposar objectes per a tots els dies i de manera elegant, robusta i intel•ligent. Tot i el seu canvi de nacionalitat durant els seus 100 anys d’existència, Rowenta roman atent al disseny alemany que extreu tot el seu talent.

Rowenta, l’harmonia i l’estètica

Rowenta és una marca que combina a la perfecció l’estètica amb la tecnologia líder. D’aquesta sorgeixen moltes innovacions com la primera escombra Airforce o la primera planxa amb termòstat. Busca en els electrodomèstics de la botiga Pyrénées Andorra, on trobaràs els últims dissenys de productes Rowenta.

Una marca i disseny popular

La popular marca Rowenta es distingeix per la concepció d’electrodomèstics amb uns dissenys de indubtables qualitats i naturalesa del disseny més modern. Tot i els diferents moments de la marca, els dissenyadors treballen per oferir els models fidels a la de filosofia Rowenta.

Rowenta en tu vida

Tenir el desig d’adaptar-se a la vida quotidiana de tot, Rowenta dissenya i desenvolupa productes que s’adaptin a tots els pressupostos, sense apartar-se de la fiabilitat i la durabilitat de les seves creacions.

  • Pyrénées Electro-Ménager Dyson 1
  • Pyrénées Electroménager 1
  • Pyrénées Electroménager Phillips 1
  • Pyrénées Electroménager Rowenta
  • Pyrénées Electroménager Phillips 2
  • Pyrénées Electroménager  3
Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top