MINI 5 portes

Amb 5 portes tot és possible

Actitud MINI, fàcil accés i més espai per les cames: en el MINI 5 portes podràs endur-te amb tu tot el que vulguis.

Accés ràpid i còmode en qualsevol situació. Tant és si estàs de mudança, vas d'excursió a la muntanya o amb els teus amics a prendre el sol a la platja: amb 5 portes podràs portar tot el que vulguis i encara et sobrarà lloc.

Espai per a tothom

S’han acabat les discussions per ocupar el seient de l’acompanyant. Els seients del darrera ara són tan amplis i còmodes com els del davant.

El somni de qualsevol conductor

L'autèntica màgia sorgeix quan et poses al volant. L'habitacle ha estat redissenyat completament per oferir-te el màxim confort mentre condueixes. El velocímetre està ara en el quadre d'instruments perquè quedi just davant teu, juntament amb el compta revolucions i l'indicador de combustible. El nou panell central MINI disposa de tots els controls multimèdia i està envoltat per un anell de llums LED que canvien de color segons la situació, com quan estàs arribant la teva sortida a l'autopista o mentre estàs aparcant, per exemple.

Si vostè és un amant del motor no dubti en visitar les nostres instal·lacions on hi trobarà la millor atenció i assessorament per part dels nostres professionals altament qualificats.

+ Informació del model

Visiti la nostra pàgina web oficial MINI