MINI Clubman

Deixa’t endur

A la teva mida 

Sabràs que et pots fiar del teu instint quant descobreixis el nou MINI Clubman. Nous elements de disseny aporten un toc encara més especial al característic estil MINI amb espectaculars spoilers davanters, laterals i del darrere. La línia del sostre ara és més llarga, com exigeix la major amplitud de l'interior, i es complementa a la perfecció amb els colors de la carrosseria. També els elements clàssics de MINI, com la graella hexagonal, les motllures laterals o els grans fars davanters rodons, tenen un aspecte més fresc i dinàmic. Les conegudes portes de doble fulla del maleter del Clubman estan ara emmarcades en línies més amples, mentre que els llums horitzontals li confereixen una imatge més robusta. L'aleta de tauró il·luminada al sostre posa el toc final perquè el vehicle brilli amb llum pròpia.

Un final memorable

Gaudeix de les distintives i accessibles portes de doble fulla del nou MINI Clubman. Quan tinguis les mans ocupades, la funció d'obertura intel·ligent et permetrà obrir les portes còmodament posant el peu sota el para-xocs posterior (i per descomptat, també amb el comandament a distància). Les noves llums horitzontals, juntament amb els amples faldons i l'aspecte atlètic de la part posterior provoquen admiració.

Si ets un amant del motor no dubtis en visitar les nostres instal·lacions on hi trobaràs la millor atenció i assessorament per part dels nostres professionals altament qualificats.

+ Informació del model

Visita la nostra pàgina web oficial MINI