Pyrénées Més opcions per els seus desitjos!

Equip de direcció del Grup Pyrénées Andorra

Descobreix els membres de l’equip de direcció del Grup Pyrénées Andorra.

Equip de direcció del Grup Pyrénées Andorra
El Grup Pyrénées L'equip de direcció

Presentació de l’equip de direcció del Grup Pyrénées Andorra

A més de la família Pérez, el Grup Pyrénées deu el seu èxit i la seva omnipresència al territori andorrà a la participació activa d’un equip de direcció molt qualificat i amb molta experiència:

RAMON M. OLIVA CUSCULLOLA

Director General

JOSEP MANZANO CASTELLBLANQUE

Director de Recursos Humans

Josep Manzano Castellblanque pertany al Grup Pyrénées des de l’any 1996. Gràcies a la seva experiència àmplia i completa, ha sabut destacar el millor per fer evolucionar la institució andorrana de «CASA PEREZ» al «GRUP PYRENEES».
Havent treballat en àmbits com la salut i la gestió, ha sabut utilitzar el seu coneixement en la creació de programes de desenvolupament organitzatiu. Extremadament sol·licitat, dedica més de 10 anys de la seva vida a l’ensenyament superior en diverses universitats i escoles de comerç on ensenya sobretot la comunicació.
Participa també com a assessor a projectes internacionals en el nom del Banc Mundial i participa en grans universitats espanyoles. Expert en àmbits molt variats, publica entre altres coses articles en les grans revistes econòmiques prestigioses.
Utilitza avui dia tot el seu coneixement al servei del Grup Pyrénées i és, en paral·lel, secretari de la Fundació Jacqueline Pradère.

DAVID FRAISSINET

Director del Departament d’Automòbils, Serveis Turístics i Restauració

Es va diplomar a l’Escola d’Hosteleria de Lausana (Suïssa) el 1987 i s’ha continuat formant al llarg de la seva carrera, que s’ha desenvolupat a França, Anglaterra, Suïssa, Espanya i, finalment, Andorra.
Persona compromesa amb diverses associacions del país, té la voluntat de participar en el desenvolupament d’una Andorra perenne en el sector social i el comercial.
«Des de principis de 1996 he pogut gestionar diverses branques i diversos departaments interns del grup. La família Pérez m’ha fet confiança, i això m’ha permès créixer com a persona i com a professional envoltat per un equip excepcional.»

DAMIA OBACH GUARDIA

Director de la UCCA (Unitat Central d’Adquisicions d’Alimentació) i de Vendes d’Alimentació de Pyrénées Distribució

JOAQUIM SERRAHIMA ARBESTAIN

Director Màrqueting

Joaquim Serrahima Arbestain s’uneix al Grup Pyrénées el 2011 amb la missió d’inspirar una nova dinàmica de màrqueting i comunicació per a les diverses empreses del Grup. És enginyer de formació i titular d’un MBA de l’IESE, i ha desenvolupat la seva carrera professional com a consultor per a diverses empreses espanyoles i sud-americanes. En tornar a Espanya, crea i desenvolupa la filial espanyola d’una multinacional francesa del sector de la seguretat informàtica. Després d’aquesta experiència, es trasllada a Andorra per fer front a un nou repte amb Pyrénées: «El Grup Pyrénées, amb la diversitat de les seves estructures, ofereix tot un món de possibilitats per als professionals del màrqueting. És un repte apassionant i únic.»

ANTONIO MIRALLES GASCO

Director d’Andorra 2000, Pyrénées Import/Export i Hyper Centre

Antonio Miralles Gascó, d’origen Valencià, es titular d’un Màster amb Direcció d’Empreses obtingut a la Universitat de València. Va continuar els seus estudis amb un tercer cicle de Direcció PDG a l’escola IESE i un altre amb DAGE (Direcció i Administració General d’Empreses) a l’institut Lluís Vives de València. Va ocupar igualment les funcions de professor de Merchandising i Distribució de la Cambra de Comerç de València com a coordinador del Màster en Distribució de l’ICT i UPC durant 11 anys. Antonio Miralles Gascó ha dut a terme tota la seva carrera professional en el sector de la distribució, passa’n per variats càrrecs: Cap de magatzem, Director de formació, Director de Màrqueting i Director del departament de negocis. Ha treballat per diverses empreses del sector: 8 anys a Mercadona, 8 anys a Jobac (que es convertirà en Consum-grup Eroski). Des de 1994, aporta tots els seus coneixements i experiència al Grup Pyrénées. És actualment Director de l’Andorra 2000 des de 1994 i de Pyrénées Pas de la Casa des de la seva inauguració l’any 2001.

IVAN ARMENGOD MARTINEZ

Director general adjunt i Director de Pyrénées Distribució

Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top