Pyrénées Més opcions per els seus desitjos!

La Fundació Jacqueline Pradère

La Fundació Jacqueline Pradère té l’origen en la Comissió Social del Grup Pyrénées, creada per la seva presidenta l’any 1998. Quina vocació té? Ajudar el personal de les empreses del Grup a fer front a les dificultats econòmiques que els plantegin les malalties i altres càrregues socials.

La Fundació Jacqueline Pradère
El Grup Pyrénées La Fundació

La Fundació Jacqueline Pradère

Pyrénées, origen de la Fundació Jacqueline Pradère

En els últims anys, la Comissió Social ha anat desenvolupant un àmbit d’actuació que fa que avui dia col·labori amb diverses institucions nacionals.

2009: projecció nacional

Gràcies a l’impuls de la Sra. Jacqueline Pradère (vídua de Pérez), la Comissió Social del Grup Pyrénées es converteix en fundació privada l’any 2009. Més enllà de la seva actuació dins del Grup Pyrénées, aquesta fundació amplia la seva acció social en l’àmbit nacional per tal de donar suport a les institucions públiques i associacions sense ànim de lucre que duen a terme accions socials al Principat d’Andorra. La Fundació es presenta davant les autoritats del país.

Presentacions oficials

19 d’octubre de 2010: la conferència de premsa

El 19 d’octubre de 2010 es va organitzar la presentació coincidint amb el Dia Mundial contra el Càncer de Mama a la sala de La Llacuna del Comú d’Andorra la Vella. La roda de premsa va ser seguida d’una conferència a càrrec del professor titular d’oncologia clínica de la Universitat de Barcelona, Josep Ramon Germà i Lluch.

Les contribucions de la Fundació

Aquesta conferència sobre el càncer de mama va ser la primera contribució de la Fundació. Tanmateix, s’han seguit organitzant nombrosos actes i conferències implicant-se amb la societat civil i amb les institucions del país.

La Fundació avui

Actualment hi ha diversos empleats del Grup Pyrénées que, en el marc de la seva vida privada, reben el suport econòmic de la Fundació.

Vols més informació? Visita el lloc web oficial de la Fundació:

Veure el web de la Fundació
Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top