Pyrénées Més opcions per els seus desitjos!

La Fundació Jacqueline Pradère

La Fundació Jacqueline Pradère té l’origen en la Comissió Social del Grup Pyrénées, creada per la seva presidenta l’any 1998. Quina vocació té? Ajudar el personal de les empreses del Grup a fer front a les dificultats econòmiques que els plantegin les malalties i altres càrregues socials.

La Fundació Jacqueline Pradère
El Grup Pyrénées La fundació

La Fundació Jacqueline Pradère

Pyrénées, origen de la Fundació Jacqueline Pradère

En els últims anys, la Comissió Social ha anat desenvolupant un àmbit d’actuació que fa que avui dia col·labori amb diverses institucions nacionals.

2009: projecció nacional

Gràcies a l’impuls de la Sra. Jacqueline Pradère (víuda de Pérez), la Comissió Social del Grup Pyrénées es converteix en fundació privada l’any 2009. Més enllà de la seva actuació dins del Grup Pyrénées, aquesta fundació amplia la seva acció social en l’àmbit nacional per tal de donar suport a les institucions públiques i associacions sense ànim de lucre que duen a terme accions socials al Principatd’Andorra. Ministeri de la Salut, del Benestar, del Treball... la Fundació es presenta davant les autoritats del nivell més alt.

Presentacions oficials

19 d’octubre de 2010: la conferència de premsa

La presentació es fa amb ocasió del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, el 19 d’octubre de 2010, a la sala La Llacuna, que cedeix amablement l’ajuntament d’Andorra la Vella. La conferència de premsa va seguida d’una conferència feta pel Prof. Josep Ramon Germà i Lluch, professor titular d’oncologia clínica de la Universitat de Barcelona, director de Gestió del Coneixement de l’Institut Català d’Oncologia, corresponsal de la Reial Acadèmia de Medicina i investigador de renom.

Les contribucions de la Fundació

Aquesta conferència, sobre el càncer de mama, va ser la primera de les contribucions de la fundació, seguida de nombrosos altres actes i conferències a l’implicar-se i comprometre’s amb la societat civil i amb les institucions del país

La Fundació avui

Actualment hi ha diversos empleats del Grup Pyrénées que, en el marc de la seva vida privada, reben el suport econòmic de la Fundació.

Vols més informació? Visita el lloc web oficial de la Fundació:

Veure el web de la Fundació
Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top