Marques i Shopping Actualitats Les rebaixes a Andorra

Aprofita les rebaixes a Andorra fins al 31 d’agost! Ofertes excepcionals a totes les seccions de la teva botiga

Del 23 de juny al 31 d’agost del 2017, les rebaixes inunden Andorra i els Grans Magatzems Pyrénées, símbol de les compres andorranes, en són un dels protagonistes destacats. Des d’ara mateix, totes les seccions us ofereixen descomptes del 10%, el 20% o el 30% en nombrosos productes escollits. Al llarg de l’estiu, aquests descomptes aniran augmentant i, en els darrers dies, fins i tot poden arribar al 70% del preu inicial. Tanmateix, cal estar advertits: els habituals ja saben que, al final de la temporada de rebaixes, és molt més difícil trobar totes les talles i productes.

Celebra les rebaixes del 2017 fins al 31 d’agost!

Rebaixes

Per als nostres clients estrangers, volem fer cinc cèntims sobre les rebaixes a Andorra. Com passa en molts altres països de la Comunitat Europea, a Andorra les rebaixes es regulen mitjançant una legislació comercial concreta i específica pel que fa a la seva data d’inici i finalització. Els comerciants poden oferir els descomptes que creguin convenients, sense límits. Igual que en d’altres països com França, les condicions d’intercanvi durant aquest període són més restrictives en funció del tipus de comerç. En canvi, el servei postvenda i de devolució funciona sense canvis.

Descomptes increïbles gràcies a un IVA únic!

Si Andorra és coneguda per les rebaixes, en gran part és per la diferència d’IVA. Concretament, el país té un IVA del 4,5%, és a dir, una diferència de més del 15% respecte a França. Gràcies als seus preus únics i a les seves rebaixes abundants, tant Andorra com els Grans Magatzems PYRÉNÉES són una destinació de compres imprescindible.

Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top