Marques i Shopping Actualitats El Ganso a Andorra

El Ganso a Andorra, a la Moda Home dels Grans Magatzems Pyrénées

El Ganso, nova marca de l’Espai Moda Home dels Grans Magatzems Pyrénées en Andorra. La marca va ser fundada en 2004 per dos germans espanyols amb un do artístic barrejat amb el sentit de la creació d’empresa. La seva passió per la moda i els estius passats a Londres fan que s’hagin inspirat de l’estil britànic adaptant aquest estil a la seva personalitat i amb preus assequibles. Així va començar la història de El Ganso.

DOS JOVES DE VINT ANYS APASSIONATS PER LA MODA

La seva visió

L’últim objectiu dels dos germans és donar al consumidor no conformista una forma d’expressió del seu estil, el que fa que el producte tingui un accent sobre la singularitat més enllà de les tendències passatgeres. Allò que volen és exaltar la personalitat, augmentar la ment i ser una dosis d’optimisme a contra-corrent.

La seva missió

L’objectiu de la marca és oferir una moda elegant, casual i d’alta qualitat a un preu ajustat. La marca El Ganso està inspirada pels clàssics, però sempre a la recerca d’inspiració i a la recerca d’alguna cosa nova.

El Ganso by Pyrénées Andorra

Contemporània i elegant, al mateix cop clàssica i singular, per Pyrénées Andorra, El Ganso representa perfectament la tendència de la moda masculina.

EL GANSO,MARCA EXCLUSIVA A PYRÉNÉES ANDORRA

Si busques una marca diferent però formal, descobreix en exclusivitat en Pyrénées Andorra, El Ganso. Només trobaràs la marca en els Grans Magatzems Pyrénées, a preus increïbles i que et sorprendran.

Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top