Marques i Shopping Actualitats Targeta Pyrénées

Nou sistema de validació dels pagaments fets amb la targeta Pyrénées

Per augmentar el nivell de seguretat i protegir les seves compres hem instaurat un nou sistema de validació dels pagaments que es fan amb la Targeta Pyrénées. Des del 9 d’octubre cal validar els pagaments introduint un número PIN, tal com es fa en altres mètodes de pagaments d’entitats bancàries.

Creï el seu PIN

El PIN és un codi numèric de quatre xifres, personal i secret. Hauria d’haver rebut un correu electrònic per crear o canviar el seu PIN. En cas de no haver-lo rebut, passi pel Servei d’Atenció al Client, a la tercera planta del nostre centre d’Andorra la Vella, abans del 13 de novembre perquè li facilitin el seu PIN personalment. Durant un període aproximat d’un mes els dos sistemes -la signatura i el PIN- conviuran però després, a partir del 13 de novembre, serà obligatori l’ús del PIN.

No ha de canviar la targeta

La targeta Pyrénées serà la mateixa i no l’ha de canviar. Cal tenir en compte que el PIN no és el mateix que la contrasenya que fa servir per identificar-se a l’aplicació. Per identificar-se com a usuari a la nostra app fa servir una contrasenya i per validar el pagament ha de fer servir el nou PIN.
Aquest codi PIN és el mateix que s’utilitza actualment per accedir a l’espai client de la web de Pyrénées i per als pagaments amb Targeta Pyrénées a la Compra Superfàcil.

Benzineres i McDonald’s, amb signatura

De moment, a les benzineres i als restaurants McDonald’s no es podrà fer servir el PIN i seguirà utilitzant-se la signatura per validar un pagament.

Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top